Het New Yorkse Ceeze dropt moderne stoel van Nikeschoenen 15.33.10
Living

Ceeze heeft een gruwelijke stoel gemaakt van Nike schoenen

Het inrichten van je woning kan nog wel een ding zijn. Daarnaast is het hartstikke leuk om je woning in te richten. Het New Yorkse Ceeze heeft een stoel ontworpen waar alle sneakerheads warm van worden. Als we eerlijk zijn: Deze stoel is zó nice, sneakerhead of niet, deze stoel wil je hebben.

Het New Yorkse Ceeze

Het New Yorkse Ceeze is opgericht door Connor Seltz. Seltz was als kind al obsessed met sport en schoenen. Terwijl Seltz aan het herstellen was van een sportblessure dacht hij na over het restoren van zijn oude schoenen. Dit resulteerde in een gemotiveerde Seltz die footwear design lessen ging volgen. Anno 2022 heeft Seltz reputatie voor zichzelf gemaakt door zijn merk ‘Ceeze’. Ceeze maakt limited edition sneakers die je iets te graag wilt hebben.

Air Jordan 5’s

Ceeze maakte eerder al een limited edition bordeaux rode Air Jordan 5’s. De schoenen werden vol liefde ontvangen. Tijdens het proces kwam het team erachter dat er altijd heel veel restmateriaal overblijft. En dat is natuurlijk hartstikke zonde. De Amerikanen gingen op zoek naar een oplossing. En kwamen met een wel heel origineel idee.

De stoel van Nike Schoenen

De oplossing? Een stoel van Nike Schoenen. De stoel krijgt de naam ‘Victory’, een passende naam. Want het is zeker een victory als je deze stoel weet te bemachtigen. De van hout gemaakte stoel ziet er clean en comfortabel uit. De kussen? Die zijn gemaakt van prachtige leren bovenwerken van meer dan 100 losse sneakers. Damn!

Het is net een kunstwerk. Ondanks dat het design simpel is, zorgen de kleuren ervoor dat de stoel gelijk je hele woonkamer opvrolijkt. Het frame van de stoel is niet alleen functioneel (en onmisbaar). De stoel is ook nog eens gepimpt met het Nike logo.
Het New Yorkse Ceeze dropt moderne stoel van Nikeschoenen

Limited edition Nike stoel

Zoals we eerder al verklapten: het is zeker een victory als je deze stoel weet te bemachtigen. En dat is niet alleen omdat er maar 10 exemplaren zijn gemaakt. Het New Yorkse Ceeze is niet alleen creatief met hun sneakers en stoel(en). Maar ook met de prijs. Wil jij deze Ceeze stoel thuis hebben staan? Dan moet je ergens ook een goede 6.500 dollar hebben liggen.

nike stoel victory ceezeHet New Yorkse Ceeze dropt moderne stoel van Nikeschoenen