Cathy van Cranenbroek Instagram 1
Women

Cathy van Cranenbroek is de definitie van beauty én brains

Als je een goed stel hersens met een ondernemersgeest in een prachtig lichaam stopt dan krijg je de knappe Cathy van Cranenbroek. Deze Limburgse dame weet exact welke koers ze wilt varen, en daar gooit ze alle passie in. Ze is daarnaast ook nog eens ontzettend knap, dus bij deze geven we haar graag een podium, want ze is een bezig bijtje.

Marketing en fitness

Cathy komt uit een ondernemersfamilie, dus het verbaast niemand dat de blondine samen met haar broer aan het roer van webshop Doabuy staat, een bedrijf dat alles verkoopt voor in en om het huis. Ze heeft gevoel voor marketing, want ze wist eerder hoge ogen te gooien met haar bedrijf van Cranenbroek Marketing. De 25-jarige Limburgse heeft het er dus maar druk mee.

Cathy heeft dus een goed stel hersenen, en die heeft ze in een waanzinnig mooi koppie zitten. Als ze niet aan het werk is, dan is ze bezig met haar andere passies, namelijk fitness en fashion. We kunnen zien dat ze een hoop tijd vrijmaakt om haar lichaam in shape te houden, want voor zo’n strak figuur moet je jezelf in de gym wel in het zweet werken. Zou de de personal trainingen van Naomy van Beem al hebben geprobeerd?

Cathy van Cranenbroek is ondernemend op Instagram

De drukke blondine heeft uiteraard ook tijd om te ontspannen. Dit doet ze dan graag in het gezelschap van vrienden en familie, en dan het liefste in een zonnige setting. Net zoals de eveneens knappe Anna Katharina staat een bikini haar geweldig, en dat levert mooie plaatjes op. Ze deelt haar avonturen graag met haar 51K volgers, en we verwachten dat dit aantal aanbidders alleen maar op zal lopen.

Cathy staat ook al jaren in de FHM500, het lijstje met prachtige en krachtige vrouwen waar we Marijn Kuipers ook in mochten bewonderen. De Limburgse ondernemer hoort zeker thuis in dit rijtje, want ze is een echte beauty. We gaan ongetwijfeld nog veel van deze dame horen, want ze zit niet stil. Tot die tijd kunnen we genieten van de foto’s die ze regelmatig op haar Instagram account plaatst.