Style

No Reserve Days: deze 4 luxe items kun je nu zonder minimumprijs scoren op Catawiki

catawiki-deals-luxe

Catawiki is een succesvol bedrijf waar we met z’n allen enorm trots op mogen zijn. Dit internetbedrijf is in 2008 in Assen opgericht en is dus van eigen bodem. Het is inmiddels het meest bezochte online veilingplatform in Europa. De experts van Catawiki selecteren bijzondere objecten en wekelijks worden er meer dan 65.000 objecten aangeboden voor de veiling. Daar zitten ook enorm luxe, bijzondere en vreemde pareltjes tussen. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Bijzondere producten op Catawiki

Catawiki heeft verschillende experts in dienst die de meest bijzondere producten selecteren. Denk aan objecten in categorieën als verzamelitems, kunst, design, sieraden, horloges, fashion, oldtimers en meer. Onlangs verkochten ze zelfs een stuk maan, ja je leest het goed. Je kon een stuk maan van 1 kg , een marsmeteoriet met verse en volle smeltkorst en een Enstatiet Chondrite van 72 kg kopen via het platform.

Ook voor liefhebbers van luxe producten is er voor ieder wat wils. Vandaag en morgen heeft Catawiki de zogenaamde No Reserve Days in het leven geroepen. Alle veilingen die sluiten op 11 en 12 april hebben geen minimumprijs. Je moet er dus wel snel bij zijn. Om je op weg te helpen hebben we 4 hele bijzondere luxe items geselecteerd, zonder bodemprijs.

Patek Philippe – Chronograph Perpetual Calendar MoonPhase

Horlogeliefhebbers smullen van deze deal. Patek Philippe is de heilige graal voor veel verzamelaars. Deze Patek Philippe in rosé goud, is een van de mooiste eeuwigdurende kalender chronografen ooit geproduceerd, het is dus ook een must voor alle verzamelaars. Scoor dit plaatje hier.

patek-philippe-catawiki

Glenfarclas 1953 63 years old Pagoda Sapphire Reserve (Silver)

Wist je dat er veel whiskyverzamelaars zijn? Sommigen verzamelen het puur voor de whisky, anderen zien het zelfs als een goede belegging. Deze Glenfarclas single malt uit 1953 uit de Pagoda-serie van de distilleerderij, Sapphire Reserve, heeft meer dan zes decennia gerijpt voordat hij werd gebotteld. Je begrijpt dus meteen waarom dit zo’n unieke whisky is. De prijs staat momenteel op 11.500 euro.

whisky-catawiki

Louis Vuitton – Pegase 65 Trolley Suitcase

Dit is een item voor de echte fashion liefhebbers. Het gaat om de iconische Louis Vuitton trolley uit 2007. Dit is de meest luxe manier om te reizen. Momenteel staat het hoogste bod op 1.100 euro. Een koopje dus. Scoor hem hier.

catawiki-louis-vuitton

Chevrolet – Corvette C1  – 1960

Liefhebbers van oldtimers opgelet! Dit is een unieke buitenkans. Je kunt namelijk bieden op een prachtige oude Corvette C1 uit 1960 in zeer goede staat. Ben je geïnteresseerd? De auto is te bezichtigen in Rome. Je kunt hier alvast jouw vingers aflikken.

chevrolet-catawiki