Film & Serie

Actiethriller ‘Cash Truck’ met Jason Statham nu te zien op Amazon Prime

cash truck guy ritchie amazon prime

Er is een nieuwe film van regisseur Guy Ritchie verschenen: Cash Truck. De hoofdrol is weggelegd voor actieheld Jason Statham, die eerder in verschillende Guy Ritchie films speelde. Dit zijn natuurlijk direct twee redenen om de film direct te gaan bekijken. De nieuwe film staat nu op Amazon Prime en stelt alles behalve teleur.

Cash Truck: nieuwe actiefilm van Guy Ritchie

Guy Ritchie is een fan van Jason Statham. De acteur verscheen al in de films Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch. Toch is dit een anders soort film dan deze voorgaande klassiekers. Er zit minder humor in maar is op het gebied van spanning en dialogen minstens zo goed.

De film draait om een zwijgzame Statham. Hij is een nieuwe medewerker van een bedrijf dat met gepantserde busjes grote contanten geld midden door LA vervoert. De busjes worden regelmatig overvallen, maar Statham blijkt de juiste man voor de klus. Hij blijkt namelijk een ijskoude killer en verschillende rovers sprinten hard weg als ze Statham uit de auto zien stappen. Maar waarom zijn ze zo bang voor hem?

Guy Ritchie gooit het over een andere boeg

Waar de films van Guy Ritchie normaal vol zitten met humor en kleurrijke gangster, is het deze keer een stuk serieuzer. Dit is even wennen, maar de film is van hoge kwaliteit. De actie is namelijk steengoed en het plot is goed geschreven. Uiteraard verspillen we hier geen spoilers, je kunt de film het beste zelf bekijken om te begrijpen wat we hiermee bedoelen.

Ritchie en Statham blijven een geweldig duo en we verwachten dat ze wederom een hit te pakken hebben. Er is ook een kleine rol weggelegd voor hiphop-artiest Post Malone. Verder zijn er onder andere rollen voor Scott Eastwood, Holt McCallany en Josh Harnett. Cash Truck is nu te streamen op Amazon Prime.