cassie
Women

Zangeres Cassie Ventura is de knapste toevoeging voor jouw tijdlijn

Ze vergaarde internationale bekendheid met het nummer Me & U, was jarenlang het liefje van Sean (Diddy) Combs, en speelde in de uiterst succesvolle dansfilm Step Up 2. We hebben het uiteraard over de beeldschone Casandra Ventura, beter bekend als Cassie. Deze mooie vrouw heeft gevoel voor ritme, en daar houden wij van, dus vroegen we haar om even mee naar de dansvloer.

Casandra Ventura is model en zangeres

Casandra werd in 1986 geboren in het Amerikaanse Connecticut en was al op jonge leeftijd bezig met dans en muziek. Ze leerde pianospelen, tapdansen, en deed aan ballet. Toen ze in 2004 haar High School diploma had gehaald verhuisde ze naar New York, waar ze al snel aan de slag ging als model. Ondertussen nam ze zang- en danslessen om zichzelf te professionaliseren voor de entertainment business.

Dat wierp zijn vruchten af, want ze werd al snel ontdekt. In 2005 nam ze haar eerste single op, genaamd Kiss Me. Toen ze later dat jaar haar bekende debuutsingle Me & U uitbracht ging het snel. Het nummer werd wereldwijd bekend, en greep de aandacht van Sean (Diddy) Combs, die haar een platencontract gaf en niet lang daarna een relatie kreeg met de zangeres. Deze knipperlichtrelatie heeft geduurd tot 2018.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Casandra (@cassie)

Cassie heeft miljoenen fans op Instagram

De aantrekkelijke zangeres zit niet graag stil. Ze zingt, danst en acteert. Zo was ze te zien in de dansfilm Step up 2 en brengt ze regelmatig nieuwe singles uit, waarvan Don’t Play Safe de laatste is. Naast haar drukke bezigheden als zangeres en danseres is de nu 36-jarige Casandra ook een veelgevraagd model. Ze zou het prima doen tijdens een fotoshoot met Christen Harper, want ze is werkelijk een plaatje.

Cassie is ook uitermate populair op de socials. Als we op haar Instagram-account kijken zien we dat er maar liefst 9 miljoen fans zijn die haar volgen in alles wat ze doet. Het mag duidelijk zijn dat deze R&B artiest nog steeds op handen wordt gedragen, en terecht, want deze mooie verschijning verdient het om in de spotlights te staan. Wij hebben in ieder geval een paar adembenemende Instagram foto’s bij elkaar gezocht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Casandra (@cassie)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Casandra (@cassie)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Casandra (@cassie)