Media

CarSmash: auto’s in elkaar rammen is hét perfecte teamuitje

CarSmash-vijfhuizen-auto-slopen

Er zijn genoeg redenen om gefrustreerd te zijn. Van inflatie, je vervelende baas of wellicht staat jouw voetbalclub op dit moment in de degradatiezone. Het liefst wil je al die frustratie eruit rammen. De sportschool kan natuurlijk helpen, maar toch gingen we op zoek naar andere middelen. Maak kennis met de allerbeste uitvinding en teamuitje ooit: CarSmash. Want wat is er nou fijner dan met jouw vrienden of collega’s volledig legaal een auto in elkaar te meppen? Hier molesteer je een auto van A tot Z!

Botvier je frustraties tijdens dit geweldige teamuitje

De redacties van Manly & Womanly werden uitgenodigd om bij CarSmash even helemaal los te gaan. Het bleek dan ook een goede en effectieve manier van teambuilding. Daarnaast boeken veel mensen Carsmash voor een verjaardag of een vrijgezellenfeest. Je krijgt een auto per team en kunt deze van top tot teen tot moes maken op een bijpassend autokerkhof. Het resultaat is een intense workout van anderhalf uur en een auto die total loss achterbleef.

CarSmash bevindt zich op een industrieterrein in De Liede, Vijfhuizen. We raden je aan om met de auto naar deze afgelegen locatie te gaan. Heb jij geen vervoer? Dan kun je Carsmash ook vragen om je op te komen halen. Spoiler alert: ze hebben sinds kort ook een Amerikaanse partybus waarmee je opgehaald kunt worden! Vanuit de hoek van het industrieterrein hoor je wellicht al de nummers van Limp Bizkit, NWA of Eminem keihard door de speaker schallen. Tijd om jezelf op te hypen en een hamer bij de hand te nemen. Jetz gehts los!

carsmash-teamuitje-vijfhuizen

CarSmash is outfit aan en gaan

Oprichter Merlijn en zijn collega’s heten ons welkom en geven ons een outfit. De oranje overall doet denken aan het programma jachtseizoen en de veiligheidsbril en handschoenen maken de stijl helemaal compleet. Na het aanmeten worden de regels uitgelegd: niet op elkaar rammen, slechts twee personen per kant en de motor moet in tact blijven. Verder zijn er geen regels en kun je losgaan. Ergens heeft dit tafereel iets weg van een editie van ‘The Purge’ en kun je eindelijk iets doen wat normaal gesproken verboden is is.

Merlijn geeft al snel aan dat alles kapot kan. Hij geeft aan dat het stuur echter de moeilijkste klus is: ”Slechts een keer eerder is het een team gelukt om het stuur eraf te krijgen”. Wij hebben direct een missie. Dat stuur moet en zal eraf gaan. Eerst de ramen, dan de deuren, het dak en dan is het tijd voor het interieur. En uiteindelijk weten we zelfs het befaamde stuur eraf te krijgen. Dit voelt als het winnen van de Champions League. What’s next?

carSmash-liede-auto

Zelf auto’s komen smashen?

Na het lezen van dit artikel kan je natuurlijk niet wachten om zelf te komen rammen. Je kunt bij CarSmash kiezen voor verschillende opties. Je kunt namelijk als individu langskomen of als groep. De kosten? 26 euro per persoon + 150 euro voor een volledige auto. Kom je als groep langs? Zorg dan dat je met z’n 8en bent en je kunt met jouw team losgaan. Voor individuen zijn er open inschrijvingen en je vormt met andere mensen een groep.

Na het slopen honger en dorst gekregen? Je kunt ook snacks, lunch, bbq of drankjes bijboeken. Wil je er een soort ‘Satisfaction’ videoclip van maken? Dan kun je een bikinibabe boeken die voor 199 euro met jou mee komt slopen. Check de website van CarSmash voor alle opties, tarieven en vervoer naar de locatie toe. Enjoy!