Carre Albers actrice Instagram
Women

Bloedmooie Carré Albers is de verleidelijkste actrice van Nederland

De bloedmooie vrouw Carré Albers is een presentatrice en (stem)actrice die razendsnel carrière wist te maken in de Nederlandse filmindustrie. Na een paar jaar succesvol vloggen besloot ze het roer compleet om te gooien en een succesvolle koers te varen richting de wereld van film en televisie. Wij zijn trots op deze prestatie, dus zetten we haar even in onze schijnwerpers.

Carré Albers heeft liefde voor acteren

De beeldschone Carré ontwikkelde haar liefde voor acteren al op jonge leeftijd. Haar eerste hoofdrol kreeg ze in de musical Footloose, dat ze speelde op het Veenlanden College in Mijdrecht. De 26 jarige blondine heeft na haar middelbare schooltijd een paar jaar succesvol gevlogt, maar ze besloot al snel om haar dromen na te jagen en de eerste stappen te zetten naar een carrière als actrice.

Na een cursus nasynchronisatie wist ze haar eerste klus als stemactrice te bemachtigen. Ze vertolkte de stem van Amber in de Disney-serie Soy Luna. Dat opende nieuwe deuren voor Carré. Ze vertolkte daarna verschillende rollen voor series van Nickelodeon en Netflix. Maar ook voor de camera weet de getalenteerde actrice hoe ze een goede rol neer moet zetten.

Carré Albers in Mocro Maffia

Begin 2018 speelde Carré de rol van Jaylee in de NPO-webserie Vakkenvullers. Een jaar later kreeg ze de rol van Kelsey toebedeeld, een amsterdamse fitgirl, dat een personage is in de webserie Fitgirls. In 2020 stond ze opnieuw voor de camera om de rol van it-meid Sephine te vertolken in de tv-serie De slet van 6VWO.

Maar haar ambities zijn groter, dus besloot de mooie Carré om in zichzelf te investeren. In maart 2021 begon ze een opleiding aan Theaterschool de Trap. Daar volgt ze de opleiding Camera Acteren. Met succes! Want ze filmde voor het vierde seizoen van hitserie Mocro Maffia. In de serie vertolkte ze de rol van Levie. De actrice is dus hard op weg om een gevestigde naam te worden in de film- en televisiewereld.

Instagram Carré Albers

De mooie Carré is van alle markten thuis. Ze is niet alleen een goede actrice, maar ook een prachtige verschijning waar fotografen wel raad mee weten. Zo deed ze onlangs een fotoshoot voor FHM Shoots. Je kunt ook op haar stemmen voor de FHM500. Deze dame weet exact wat ze wilt in haar leven, en daar beweegt ze op een gepassioneerde manier naartoe.

In haar vrije tijd gaat ze regelmatig naar dansles en zorgt ze voor haar kat. Ze gaat ook graag met vrienden op pad en heeft ze gelukkig ook nog tijd om haar Instagram-account te verrijken met een aantal verbazingwekkende foto’s. We hebben een mooie selectie onder dit artikel geplaatst. We hopen in de toekomst nog veel mogen zien van deze verleidelijke dame.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken