Dit is Foodie-ness blogger Carolina van Dorenmalen
Women

Dit is de prachtige Foodie-Ness blogger Carolina van Dorenmalen

Dat gezond eten gecombineerd kan worden met een druk leven bewijst de mooie Carolina van Dorenmalen met haar Foodie-Ness blog. Deze knappe dame weet dat gezond eten en geluk hand in hand gaan, dus vonden wij het tijd om eens kennis te maken met deze vrolijke fitgirl. We stellen jullie graag voor aan deze smaakvolle dame.

Carolina van Dorenmalen staat voor goede balans

Deze prachtige verschijning weet hoe je goed voor jezelf moet zorgen. Ze is de eigenaresse van Foodie-Ness, een blog dat de lezer meeneemt naar een healthy lifestyle, in elke zin van het woord. Het is duidelijk te zien dat de 33 jarige Carolina haar eigen tips zelf ook ten harte neemt, wat ze ziet er op en top uit. Sporten, eten en een druk leven gaan prima samen, als je de balans weet te vinden. Wij luisteren graag naar deze tips.

De mooie Carolina heeft ook drie boeken op haar naam staan. Deze gaan over een gelukkig leven. In haar boeken gaat ze op zoek naar fysieke en mentale gezondheid. Uit eigen ervaring vertelt ze de lezer over haar eigen dieptepunten en hoe ze daarna tot haar hoogtepunten kwam. Onze interesse is gewekt. Wij gaan ook graag op zoek naar haar hoogtepunten, dus hebben we een kijkje genomen op haar instagram account.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Instagram Carolina van Dorenmalen

De prachtige Carolina heeft ruim 76K volgers op Instagram. Ze deelt hierop de mooiste foto’s van zichzelf en uiteraard van de gerechten die ze in haar boeken beschrijft. De mooie brunette maakt van koken iets aantrekkelijks. Gelukkig heeft ze naast het bereiden van al die lekkere hapjes ook nog tijd om af en toe foto’s van zichzelf te plaatsen, want ze is zelf ook een smaakvolle verschijning.

Wij zouden ongezond bezig zijn als we geen selectie zouden maken van de mooiste foto’s van Carolina. We zochten de mooiste uit, dat was niet zo moeilijk want er zijn bijna geen slechte foto’s te vinden van deze positieve dame. Ze maakt ons leven een stukje mooier, en wij dat van jullie, want de foto’s hebben we hieronder netjes op een rijtje geplaatst.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken