Carmen Lauren Visser is de mooiste studente op jouw tijdlijn
Women

Carmen Lauren Visser is de mooiste studente op jouw tijdlijn

Van de besneeuwde toppen in de Zwitserse Alpen, tot het Saadiyat eiland in Dubai, deze prachtige brunette is overal geweest. Carmen Lauren Visser is een echte wereldreiziger, die haar basis in Amsterdam heeft. Ze is echter ook veel in Parijs te vinden, waar ze een groot gedeelte van het jaar doorbrengt. Ze is ook nog eens een bloedmooie vrouw, dus vonden wij het tijd om eens uitgebreid met haar kennis te maken.

Studente en wereldreiziger

Ondanks het feit dat de knappe Carmen zoveel mogelijk over de wereld zwerft heeft ze haar thuisbasis in Nederland. Als ze niet reist dan studeert de 25 jarige brunette International Business Administration aan de Vrije Universiteit. Daarnaast timmert ze lekker aan de weg van haar levenspad. Als ze niet studeert dan ligt ze ergens ter wereld lekker in haar bikini aan het strand, zoals Luciana Del Mar dat regelmatig ook doet

Ze weet precies wat ze wilt en gaat daar volledig voor, zoals een plekje in de FHM500, waar we Abbey Hoes dit jaar op de eerste plek mochten verwelkomen. Carmen is een slimme meid die de mooiste plekjes op aarde weet te vinden. Wij willen best een keertje met haar mee op reis, met haar als gezelschap is elke bestemming prima. Misschien wil Chesley Emily dan wel onze stewardess zijn.

Carmen Lauren Visser weet elk plekje te vinden

Als we kijken naar de jaloersmakende foto’s op haar Instagram-account weet de aantrekkelijke Carmen Lauren Visser elke plekje op aarde te vinden. We zien haar poseren op de mooiste bestemmingen, soms in de sneeuw, en dan weer ergens op het strand. Wij leggen er graag een keer een handdoekje naast, en we zijn ook niet te beroerd om haar een handje te helpen met het insmeren van haar zonnebrandcrème.

Wij vinden deze studente leuk, daarom hebben we met plezier een rondje gemaakt op haar Instagram-account, en daar hebben we geen spijt van gekregen! Haar bikini-foto’s doen niet onder voor die van Veronica Bielik, dus hebben we een aantal verbazingwekkende foto’s bij elkaar gezocht en deze voor jullie hieronder op een heerlijk rijtje gezet: