carlos_sainz_kart.v1
Wheels

Carlos Sainz neemt het op tegen 15 amateur karters

Carlos Sainz is een rising star in de Formule 1. Hij verkast komende periode van McLaren naar Ferrari. De Spanjaard wordt gezien als een van de grote racers in de toekomst. Carlos begon uiteraard in de karts voordat hij in de Formule 1 terecht kwam. Hij besloot eenmalig weer in een kart te stappen en het op te nemen tegen een stelletje amateurs.

Carlos Sainz gaat als een speer

Carlos Sainz jr, is een Spaans autocoureur en de zoon van voormalig wereldkampioen rally Carlos Sainz. Op 14 mei 2020 werd bekend dat Sainz het stoeltje van Sebastian Vettel bij Scuderia Ferrari vanaf 2021 zal overnemen. Veel mensen zijn enorm benieuwd hoe hij het gaat doen in de Ferrari.

carlos_sainz_ferrari

Carlos Sainz vs amateurs

Hoe zou een talentvolle Formule 1-racer het doen tegen een aantal amateurs? Dat vroeg de Spanjaard zich ook af. Hij besloot een race te organiseren tegen 15 amateurs. Om het wat eerlijker te maken startte Carlos als laatste. Hoe lang zou het duren voordat hij vooraan rijdt?

Het tafereel werd vastgelegd en dit zorgt voor geniale beelden. Carlos start als laatste maar gaat uiteraard als een speer. Hier zie je echt het talent van een Formule 1-racer. Geniet van de heerlijke video hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carlos Sainz (@carlossainz55)