Geld & Carrière

Cardano kopen? Dit is hét moment om te investeren

Cardano kopen Waarom nu het beste moment is

Cardano behaalde onlangs een gigantische mijlpaal, de wallet is namelijk de grens van 2 miljoen gebruikers gepasseerd. Eind mei van dit jaar stond de teller nog op 1 miljoen, maar door de immense populariteit is Cardano (ADA) enorm hard gegroeid. Kijkend naar de relatief gunstige koers lijkt dit het perfecte moment om in Cardano te investeren.

Wat is Cardano?

Cardano is een gedecentraliseerde proof-of-stake (PoS) blockchain waarbij efficiëntie, schaalbaarheid en duurzaamheid voorop staan. Bij PoS blockchains worden blocks gevalideerd door de eigenaars van coins – zogeheten validators – en zijn er geen torenhoge mining kosten.

Het platform biedt dus een zeer aantrekkelijk alternatief voor Proof-of-Work blockchains zoals Bitcoin en Ethereum, waarbij de hoogoplopende energiekosten een onderwerp van discussie zijn.

Bitcoin Kopen Litebit 2

Het Cardano platform is niet alleen het eerste PoS protocol dat bewezen is 100% veilig te zijn, maar ook de eerste die volledig ontwikkeld wordt met ondersteuning van wiskundig academisch onderzoek. Het ADA platform bestaat uit twee lagen, waarvan de eerste laag volledig operationeel is.

Op de eerste laag worden alle transactiegegevens opgeslagen, wat voor transparantie en veiligheid zorgt. Zo is precies zichtbaar hoeveel coins er van de ene naar de andere wallet gaan. De tweede laag is where the magic happens, hier worden de ‘smart contracts’ opgeslagen. De eerste smart contracts zijn inmiddels inmiddels afgesloten, maar er wordt nog flink verder getest en ontwikkeld voordat de tweede laag grootschalige wordt uitgerold.

Cardano kopen? Koers gunstig voor investeerders

Onlangs registreerde de Cardano Wallet de 2 miljoenste gebruiker. Dit is een behoorlijke mijlpaal en een goede afspiegeling van het vertrouwen dat investeerders in de ADA blockchain hebben. Desondanks staat de koers momenteel wat laag en lijkt nu weerstand te vinden op de vorige ATH prijs van eerder dit jaar.

In september werden de eerste smart contracts gelanceerd, met een flinke bull run als gevolg. De koers zakte daarna weer onder de 2 euro en lijkt daar nu te stabiliseren. In een eerder artikel schreven we al hoe investeerders van van een dalende koers profiteren door juist op dit soort moment moment in te kopen.

Cardano Kopen met iDeal Litebit

Cardano heeft samen met Solana veruit de hoogste marktkapitalisatie van alle Proof-of-Stake blockchains. Kijkend naar een koers die nu gestabiliseerd lijkt te zijn, is dit een goed moment om Cardano te kopen. Cryptoanalisten verwachten richting het eind van het jaar een gigantische bull run en daar zouden ADA investeerders wel eens goed van kunnen gaan profiteren.

Cardano kopen met iDeal

Als je snel én betrouwbaar Cardano wilt kopen is een cryptobroker een uitstekende optie. Een van de bekendere cryptobrokers is LiteBit, waar je snel en veilig crypto coins zoals Cardano via iDeal kan kopen. De app is gebruiksvriendelijk en maakt het investeren in cryptocurrency zeer eenvoudig. Geen ingewikkelde stortingen of zelf je orders moeten inschieten op een exchange.

Nog een groot voordeel van LiteBit is het feit dat het een van de weinige platforms is die beschikt over een klantenservice die 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is. Met het eenvoudige dashboard en de overzichtelijke wallets zullen toekomstige investeerders zich meer dan thuis voelen bij LiteBit.

Klaar om je eerste crypto’s te kopen? Maak hier een account aan om snel en gemakkelijk je eerste crypto munten te kopen!

Bitcoin Kopen Litebit