Deze next level caravan heeft 2 verdiepingen met een dakterras

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Kamperen in deze caravan mag je nauwelijks nog kamperen noemen. Deze next level caravan ziet er namelijk luxer uit dan de gemiddelde hotelkamer. En dan heeft ie ook nog eens een tweede verdieping inclusief dakterras. Dikke caravan dus!

Kabe Imperial – een caravan met dakterras

Verder is de Kabe Imperial caravan van alle gemakken voorzien, zoals een luxueuze keuken en badkamer met douche en toilet. Dus geen dagelijkse wandelingen meer met een toiletrol onder je arm.

Deze next level caravan met dakterras heeft 2 verdiepingen

Maar het echte kroonstuk van de caravan is toch wel het dakterras. Verhef jezelf boven alle andere normale camping gangers en chill ‘m op de tweede verdieping van je caravan. Niet verkeerd, toch?

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....