Film & Serie

Chris Evans komt misschien terug als Captain America

Chris Evans, Captain America, Marvel
Bron: Marvel Studios

Chris Evans keert mogelijk terug als Marvel-held Captain America. De acteur staat op het punt een contract te tekenen voor een nieuwe Marvel-film vertellen ingewijden aan Deadline. Fans zijn enigszins verbaasd en ook Evans lijkt van niets te weten. De hamvraag is: kloppen de geruchten?

Terugkeer van Captain America

Evans had eigenlijk in de film Avengers: Endgame al afscheid genomen van zijn populaire personage Steve Rogers. Aan het einde van de film kwam hij tevoorschijn als een oude Rogers die zijn schild symbolisch doorgaf aan het personage Sam Wilson.

Het einde van een tijdperk dus – want het is tijd voor de nieuwe generatie Avengers. De focus gaat naar The Falcon (Anthony Mackie). In de aankomende Disney+-serie worstelt hij met zijn nieuwe rol in The Falcon and the Winter Soldier.

The Falcon, Sam Wilson, Marvel
Bron: Marvel Studios

Fans én Evans in de war

Volgens bronnen gaat het minstens om één nieuwe film, maar mogelijk twee. In eerste instantie gaat het om een soort mentorrol, niet om een volledige hoofdrol. Net als Robert Downey Jr. na Iron Man 3, die voornamelijk een vaderrol op zich nam.

Echter, laat de acteur weten dat het nieuws ook voor hem nieuw is. Het lijkt er toch op dat de bron van Deadline mogelijk in de war was met een andere Chris uit de filmreeks. De fans waren ook verbaasd – omdat zij juist tevreden zijn met de afloop.