Women

Candy-Rae is de prachtige vrouw van Oranje-verdediger Daley Blind

Candy-Rae Blind

Het Nederlands elftal heeft de eerste zege op het WK in Qatar al in de pocket, maar ‘we’ zijn er nog niet. De Oranjeleeuwen zullen nog flink aan de bak moeten. Gelukkig hebben de voetballers veelal beeldschone vrouwen die hun bijstaan. Daley Blind heeft bijvoorbeeld een prachtige brunette die hem steunt in zijn gevecht voor de beker. Maak kennis met de knappe Candy-Rae Blind.

De vrouw van Daley Blind

De 30-jarige Candy-Rae is leerde Daley Blind kennen in het bruisende Amsterdamse uitgaansleven. De aantrekkelijke brunette is model en danseres van beroep. Nadat ze haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten had afgerond begon ze te werken als model. Net zoals Tatum Bakker heeft ze een prachtig uiterlijk waar fotografen graag voor wakker worden gebeld, dus Candy-Rae heeft aan werk geen gebrek.

Naast haar bezigheden als fotomodel werkt deze mooie vrouw ook als danseres. Ze heeft dus de juiste moves gehad om Daley te kunnen versieren. Liefde maakt Blind, dus werden ze in oktober 2019 de trotse ouders van een zoontje, en twee jaar later een dochter. Ze trouwden vlak voordat hun eerste kind werd geboren. Candy-Rae is net zoals Aurah Ruiz een zogenoemde voetbalvrouw, maar ze heeft zelf ook een druk bestaan waar ze trots op is.

Candy-Rae Blind is populair op Instagram

Dit sprankelende model is erg populair op Instagram, zo kunnen we opmaken uit de 37K volgers die haar volgen in haar dagelijkse bezigheden. Ze wordt onder andere gevolgd door Nicolette Kluijver, misschien kunnen de twee samen een keer op stap. Wij vinden in ieder geval dat Daley een goede reden heeft om thuis te komen, want deze dame is behalve beeldschoon ook nog eens erg zorgzaam.

Candy-Rae is een betoverende verschijning die ongetwijfeld voor de juiste motivatie zorgt om Daley het uiterste uit zichzelf te laten halen tijdens het WK. Misschien zit ze wel naast Dayenne Huipen op de tribune, zij is eveneens prachtig, en de vriendin van doelman Justin Bijlow. De temperaturen lopen hoog op in Qatar, en daar hebben al die mooie spelersvrouwen zeker een aandeel in.