camper, lift, maxus, villa
Wheels

Maxus Villa Edition: dikke camper inclusief lift naar het balkon

Wil jij stijlvol kamperen? Dan is deze luxe camper, inclusief meerdere verdiepingen en een lift, echt iets voor jou. Deze beuker van een camper heeft namelijk twee verdiepingen en een balkon. Dit is dikker dan het gemiddelde rijtjeshuis.

Camper inclusief lift

Als je op zoek bent naar een next level camper dan ben je hier aan het juiste adres. Maak kennis met de Maxus V90 Villa Edition van het Chinese bedrijf Saic. Deze villa op wielen heeft met relatief weinig oppervlakte toch heel veel ruimte. Dit komt doordat de Maxus enorm slim is ingedeeld. Je kunt de slaapkamer namelijk omhoog schuiven, hiermee creëer je jouw eigen penthouse.

Je krijgt er zelfs een leuk balkonnetje bij, zodat je heerlijk buiten kunt ontbijten. Je kunt de bovenverdieping natuurlijk ook als eetkamer of voor een ander doeleinde gebruiken. De onderste verdieping heeft 20 vierkante meter aan oppervlakte, het penthouse doet hier nog eens 12,4 vierkante meter bij. Verder is de camper van alle luxe voorzien.

camper, maxus

Next level camper

De camper heeft daarnaast vele luxe accessoires en details. Denk aan een flinke televisie inclusief entertainmentsysteem en spraakbesturen. Ook kun je een keuken, bar, kachel, oven, badkamer en zelfs een lift, die jouw naar boven brengt, terugvinden. Het ontbreekt je dus echt aan niets!

Hebben we je helemaal lekker gemaakt? Sorry! Hij is namelijk nog niet te koop in Europa. In China verkopen ze de campers natuurlijk wel al. Hij kost omgerekend ongeveer 340.000 euro. Hier kun je natuurlijk ook een prachtige woning in Nederland van aanschaffen.