Tech

Met deze Big Green Egg-camper maak je een smakelijke roadtrip

loef, big green egg, camper

Het Duitse merk Loef kom met een extreem luxe camper waarmee je de meest smakelijke tripjes kunt maken. Als kers op de taart heeft deze camper namelijk een uitschuifbare Big Green Egg tot zijn beschikking. Klaar voor een BBQ-roadtrip!

Luxe camper inclusief Big Green Egg

Naast de barbecue vind je in deze camper ook een vierpits kookplaat inclusief oven, een luxe minibar voor de drankjes en genoeg zitplek voor de hele familie. Er is zitplek voor maar liefst tien mensen, deze zitplekken kun je ombouwen naar een slaapplek voor vier personen.

Onder de achterste slaapplekken kun je de Big Green Egg vinden. Deze schuif je handig uit wanneer de achterste deuren geopend zijn. Dit maakt jouw roadtrip toch net iets comfortabeler en culinairder. Lekker visjes vangen en meteen op de barbecue gooien, verser krijg je het niet.

loef, camper, big green egg

Details

Ook heeft de camper een aantal toffe functies. Denk bijvoorbeeld aan verlichting die je via een app kunt dimmen. Daarnaast heeft de Loef een een omvormer waardoor je altijd 230V tot je beschikking hebt.

Je kunt de accu makkelijk bijladen, op het dak van de camper zijn namelijk zonnecelen geplaatst met een flink vermogen (320Wp). Met deze elektriciteit kun je meteen het water opwarmen, hiermee kun je binnen of buiten douchen. Voor de echte ervaring spring je natuurlijk eerst even in een meertje of rivier.

Uiteraard komt al deze luxe met een flink prijskaartje. De Loef camper is vanaf 110.000 euro te koop. Met alle opties ga je al snel richting de 125.000 euro. Op de site van Loef kun je alle info terugvinden.

loef, camper, big green egg, luxe