Camille Vasquez advocate Johnny Depp
Women

Camille Vasquez: alles over de prachtige advocate van Johnny Depp

Waarschijnlijk heb je wel iets meegekregen van de Depp vs. Heard-zaak.  Na zes zware weken en lange dagen in de rechtszaal van Virginia is de zaak eindelijk afgesloten. De winnaar? Johnny Depp. Echter was Depp niet aanwezig tijdens het vonnis. Wie daar wel zat? Zijn advocate: Powervrouw Camille Vasquez. Benieuwd wie deze prachtige vrouw is? Wij vertellen je alles over powervrouw Camilla Vasquez, de advocate van Johnny Depp.

Johnny Depp vs Amber Heard

Voor ieder die niet bekend is met de zaak van Depp vs Heard, de Amerikaanse acteurs en voormalig Koppel Johnny Depp en Amber Heard hadden elkaar aangeklaagd voor smaad. Waarbij Heard zelfs beweerde dat Depp haar seksueel heeft misbruikt met een drankfles.

Depp noemt dit ‘krankzinnig’, hij voegde eraan toe: ‘Vernederend. Onvoorstelbaar brutaal, wreed en allemaal vals. Niemand is perfect, maar ik heb nog nooit in mijn leven seksueel misbruik of fysiek misbruik begaan. Ik heb er zes jaar mee geleefd en gewacht om de waarheid naar buiten te kunnen brengen.’ Het proces is inmiddels beëindigd. Depp heeft de zaak gewonnen, Heard moet Depp 15 miljoen dollar betalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camille Vasquez (@camillevasquezz)

Wie is Camille Vasquez?

Wanneer een advocaat een zaak voor een beroemdheid verdedigt (en ook nog eens wint), is de kans groot dat je zelf ook een beroemdheid wordt. Dat gebeurde bij advocaat Camille Vasquez. Camille is geboren in San Francisco. Camille is half Cubaans, half Colombiaans. Aha, dat verklaart haar prachtige looks.

Camille’s carrière begon als studente aan de Universiteit van Southern California. Daarna studeerde Camille aan de Southwestern Law School (Los Angeles) van 2007 tot 2010. Momenteel werkt zij voor advocatenkantoor Brown Rudnick, waar ze nu overigens partner is.

Haar biografie op de website van het advocatenkantoor klinkt veelbelovend: ‘Camille Vasquez is lid van het team van proces- en arbitrage deskundigen van het kantoor. Haar huidige praktijk richt zich op laster rechtszaken van de kant van de eiser, met aanvullende ervaring in het behandelen van contract geschillen, zakelijke gebreken en arbeidsgerelateerde claims.’ Dat Camille een powervrouw is, dat heeft ze wel bewezen. Vorig jaar is zij nog uitgeroepen tot een van de meest belovende advocaten door het magazine Best Lawyer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camille Vasquez (@camillevasquezz)

Camille is populair bij het publiek

Camille is een van de negen advocaten die deel maakte van team Depp. De 38-jarige Camille maakte behoorlijk veel indruk tijdens de rechtszaak van Johnny Depp. Dat kwam onder andere door dat ze tijdens het verhoor van Amber Heard, Heard onderbrak met de tekst: ‘’I object’’ of ‘’objection’’. Ook gaan er meerdere beelden van haar rond dat ze met haar ogen rolde en hoofdschuddend naar Heard keek. Tiktok staat er vol mee.

Inmiddels is Camille aardig populair, zo heeft ze meer dan 60,000 Instagram volgers. Wij gokken dat dit er alleen maar meer zullen worden. Het winnen van de Depp vs Heard zaak was een van haar hoogtepunten, dat kun je ook wel zien aan haar Instagram. Momenteel staat haar Instagram-account vol met berichten rondom de Heard vs Depp zaak. Wij zijn fan van haar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camille Vasquez (@camillevasquezz)