Women

Australian Open-tennisster Camila Giorgi plaatst ondeugende Instagram-foto’s

Australian Open tennisster Camila Giorgi plaatst ondeugende Instagram fotos

Op dit moment is het prestigieuze tennistoernooi Australian Open 2023 in volle gang. Op het toernooi kunnen we de aantrekkelijke Camila Giorgi in actie zien. De Italiaanse blondine met Argentijnse roots neemt het op 21 januari op tegen de Zwitserse Belinda Bencic. Camila kan niet alleen een goed potje tennissen, ze is ook een lingeriemodel. Reden genoeg voor ons om onze rackets uit de kast te halen voor een sportief onderonsje met deze schoonheid.

Italiaanse schoonheid met Argentijnse roots

Camila Giorgi is 31 jaar geleden geboren uit Argentijnse ouders, die voor haar geboorte naar Italië waren verhuisd. De knappe blondine bleek al snel talent voor tennis te hebben, want ze sloeg op haar vijfde al een aardig balletje. In de jaren die volgden wist Camila zich naar de top te slaan, en mocht meerdere titels in haar prijzenkast stoppen, waaronder drie WTA-titels. Ze wist ook in 2018 de kwartfinale op Wimbledon te halen.

De absolute koningin van tennis is uiteraard Serena Williams, maar ook Camila speelt op het hoogste niveau. Op dit moment staat de knappe tennisspeelster dus op de Australian Open, dat in Melbourne Park wordt gehouden. Ze neemt het daar op tegen Belinda Bencic, die voor haar een bekend gezicht is, want zij versloeg de Zwitserse eerder in de finale van het Topshelf Open in 2014.

Camila Giorgi is lingeriemodel op Instagram

Naast tennis heeft Camila het ook druk met haar werkzaamheden als lingeriemodel, en dat doet ze niet onverdienstelijk. Ze weet net zoals Robin Holzken hoe ze moet poseren voor de camera, en fotografen hebben een sportieve en afgetrainde beroemdheid graag in hun portfolio. Ze deelt de verleidelijke foto’s van zichzelf in lingerie graag op Instagram, waar ze een fanbase van 656K volgers heeft.

De aantrekkelijke blondine ziet er door haar afgetrainde figuur perfect uit in lingerie, dus werken grote lingeriemerken graag samen met Camila. In haar vrije tijd gaat de Italiaanse schone graag op vakantie, of rijdt ze paard. Ons eigen kikkerlandje heeft ook een model dat graag tennis speelt, zij heet Sem Wensveen, en wat ons betreft mogen de twee samen een keer een dubbelspel spelen. Tot die tijd mogen we ons verbazen aan de onderstaande foto’s.