Film & Serie

Bullet Train met Brad Pitt: de moeite waard om te kijken?

bullet train Brad Pitt

Bullet Train is inmiddels bijna twee weken te zien in de bioscoop. Het is een actiefilm die zich afspeelt in Japan, en met niemand minder dan Brad Pitt en Sandra Bullock in de hoofdrollen. De film is gebaseerd op een Japanse roman, wat betekent: geweren, veel bloed, meedogenloze huurmoordenaars en natuurlijk – een snelle trein.

Bullet Train met Brad Pitt en Sandra Bullock

De verwachtingen waren hoog gespannen voor de nieuwe film van David Leitch. Niet zo gek ook, aangezien hij hoogstpersoonlijk verantwoordelijk is voor John Wick (2014) en Deadpool 2 (2018). Op 2 maart 2022 werd de eerste 3-minuten durende trailer uitgebracht.

Pitt wordt vergezeld door een groot aantal grote acteurs, waaronder Sandra Bullock. Maar ook Kickass-ster Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry uit Atlanta en Hiroyuki Sanada, die je misschien kan kennen van de populaire serie Heroes.

bullet train brad pitt

Bullet Train is nu te zien in de bioscoop

Na het grote succes van Top Gun: Maverick, komt Bullet Train als geroepen om het gat van actiefilms op te vullen. Brad Pitt speelt het personage Ladybug, een huurmoordenaar die wanhopig op zoek is naar een vreedzame baan na zijn carrière als professioneel huurmoordenaar.

Helaas komt hij al snel vast te zitten in ’s werelds snelste trein met een aantal passagiers, die tegelijkertijd ook zijn collega’s zijn. Toch zijn ze niet op zoek naar goed werkende Wi-Fi en een warme snack, maar meer naar de prijs die op zijn hoofd lijkt te staan.

 

Is Bullet Train het kijken waard?

Bullet Train is honderd procent zeker de moeite waard om te kijken. Het is een volgepakte film waarbij je vanaf moment één in de actie wordt getrokken. Dat in combinatie met de cast maakt deze film een must see.

De beste films en series om te streamen

Anno 2022 hoef je niet altijd meer naar de bioscoop. In plaats daarvan kan je gewoon naar één van alle streamingdiensten toe gaan, om daar je fantasie de vrije loop te laten. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe releases en de beste kijktips, houdt dan onze website in de gaten. Of lees eens één van deze artikelen: