Buitensporter thermokleding
Health

Deze betaalbare thermo kleding is een must-have voor iedere buitensporter

Houd je van sporten of lekker wandelen? Misschien werk je wel buiten in de wintermaanden. Als dat zo is, is een set comfortabele en functionele thermokleding een waardevolle investering voor iedereen. Het is niet fijn om te koude kleding te dragen als je besluit in de kou te gaan sporten.

Perfecte toevoeging in de winter

Zelfs als je geen die-hard winterliefhebber bent, vind je het waarschijnlijk heerlijk om altijd lekker warm te zijn als het buiten kouder wordt. De beste manier om warm te blijven, is door thermokleding te dragen. Misschien wist je dit al, maar de meeste mensen begrijpen niet hoe belangrijk thermokleding echt is.

buitensporter thermokleding1

Thermokleding is een basislaag die je onder je gewone kleding draagt. Thermiek is geweldig omdat het lichaamswarmte beter kan vasthouden dan andere kledingstukken wanneer het koud is. De beste thermische kleding voert ook zweet af om te voorkomen dat je het koud krijgt.

Nu we in de anderhalve-meter-samenleving zitten is buiten sporten natuurlijk ideaal. Niet ideaal als de dagen korter worden en buiten kouder. Decathlon heeft voor iedere buitensporter de juiste thermokleding. Hiermee kunnen buitensporters de strenge winterse elementen blijven trotseren.

Goede, betaalbare thermokleding

Kipsta is een sportmerk die zich volledig richt op teamsporten. Kipsta is 1998 opgericht in Frankrijk. Het staat voor KIP “equipe” (team) in het Frans en STA staat voor “stade” wat stadium in het Frans betekend. Maar Kipsta beschikt ook over uitstekende, betaalbare thermokleding voor alle liefhebbers van voetbal, hockey, rugby en andere sporten

Wij mochten de de nieuwste lijn Keepdry 500 uittesten, en met succes. Als liefhebber van buiten sporten waren wij al een tijd op zoek naar betaalbare thermokleding die ook nog eens doet waar het voor gemaakt is. Een volledige set, compleet met shirt, broek en handschoenen.

buitensporter thermokleding5

De Keepdry 500-lijn is alles waar je op hoopt. Vanaf het eerst moment waan je je in een comfortabel, warm pak. De stof, thermiek, zorgt er niet alleen voor dat warmte wordt vastgehouden. Het zorgt er ook voor dat zweet wordt afgevoerd zodat je het niet koud zult krijgen als je intensief bezig bent.

Ben jij een fanatieke sporter, en ben je op zoek naar een kwalitatief hoog en betaalbaar thermopak? Dan is de Kipsta Keepdry 500 zeker iets voor jou. De collectie is hier te koop. 

buitensporter thermokleding 6