Bruut: zo wordt een Tesla Model 3 gebouwd!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

In deze brute time-lapse is te zien hoe de Tesla Model 3 in slechts 48 seconden van een leeg skelet, naar een volledig toekomstgerichte auto wordt getransformeerd.

In werkelijkheid duurt het proces natuurlijk iets langer – namelijk 90 minuten. Het hele proces bevat veertig stappen en vindt plaats op een lopende band van zo’n ongeveer 300 meter lang.

CEO Elon Musk noemde de productie van dit model ook wel een ”production hell”. De elektrische wagen wordt samen met de Model S en X in een fabriek in Fremont, Californië geproduceerd. Hier werd dan ook de desbetreffende time-lapse opgenomen.

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....