Women

Britt Mink uit Zeeland is een regelrechte hit op Instagram

britt mink fotos instagram
(Foto: Instagram @brittmink_)

In ons kikkerlandje lopen veel mooie dames rond die een verrijking zijn voor social media. In Zeeland is dit Britt Mink. Ze is de helft van een tweeling, zus Bo is minstens net zo knap. Britt is hard op weg om een ware beroemdheid op de socials te worden, want haar volgersaantal stijgt naar een record. Ze is hierdoor een influencer geworden waar niemand meer omheen kan, dus werd het tijd om wat extra aandacht te besteden aan deze Hollandse dame.

Genieten van het goede leven

Hoewel Britt Mink haar roots in Zeeland heeft, is ze vaak in andere plaatsen te vinden. Ze stapt graag in het vliegtuig om de wereld te verkennen en pakt op elke zonovergoten vakantiebestemming graag een terrasje. Ze was enige tijd geleden nog in Zwitserland te vinden, maar ze reist ook graag naar Ibiza, het Spaanse eiland waar landgenote Yolanthe Cabau vandaan komt.

Britt weet hoe ze van het goede leven moet genieten. Ze gaat graag met haar halfzus op stap. Bo en Britt Mink zijn onafscheidelijk en ondernemen het liefste alles samen. De twee plaatsen op regelmatige basis foto’s op Instagram, die vervolgens door duizenden fans en volgers worden bewonderd. Britt plaatst overigens ook graag foto’s waar ze alleen op te zien is en ook deze kiekjes worden goed ontvangen.

britt mink fotos instagram 1

Britt Mink is mateloos populair op Instagram

Op het moment van schrijven heeft Britt Mink een fanbase van maar liefst 80K volgers. De 26-jarige influencer doet het dus zeer goed op de socials. Door haar grote bereik weten bedrijven haar ook te vinden. Ze werkt samen met verschillende merken, zoals de fabrikant van zonnebrillen en een kledingmerk. Ze kan zich moeiteloos tussen al die andere invloedrijke influencers scharen, zoals Wendie Vlaar, die haar ook volgt op Instagram.

Het mag duidelijk zijn dat Britt Mink haar grenzen flink aan het verleggen is en een beroemdheid op social media is geworden. Ze heeft namelijk naast een account op Instagram nu ook een account op TikTok. De Zeeuwse schone heeft flink wat foto’s op haar Instagram-account geplaatst en daar mogen al haar fans van genieten. Britt staat overigens ook al jaren in de FHM500, de prestigieuze lijst die wordt aangevoerd door Romy Monteiro. Neem vooral een kijkje en laat je stem achter.

britt mink fotos instagram 2

britt-mink-instagram

britt-mink-instagram