Fashion must haves Bracket komt met een hele toffe collectie en winactie
Style

Fashion must-haves: Bracket komt met een hele toffe collectie en winactie

Iedereen heeft tegenwoordig een eigen kledingstijl. Bij elke kledingstijl heb je essentials nodig die tijdloos zijn. Kledingstukken en sneakers die nooit uit de mode raken en gemakkelijk kunt combineren met andere stijlvolle items. We willen je graag voorstellen aan een van de tofste en snelst groeiende merken van Nederland: Bracket. Wij mochten de nieuwe collectie voor jullie reviewen en zelfs een paar mooie items weggeven aan de trouwe lezers van Manly. 

Bracket – A label founded by brothers

Bracket is in 2018 begonnen als sneaker label. In 2018 lanceerden zij hun eerste sneakerlijn ‘Irmão’. Irmao betekent broer in het Portugees. Het merk is ontstaan vanuit de passie van twee broers uit Helmond. Daarnaast zijn de sneakers handgemaakt in Portugal. Hieruit is ook de link met het mooie Portugese woord ontstaan.

Bracket heeft zich daarna gericht op het doorontwikkelen en haalde inspiratie uit wereldwijd bekende merken en heeft al meerdere toffe collecties op de markt gebracht. Waar in eerste instantie de focus lag op sneakers is Bracket dit jaar uitgegroeid tot een volledig fashion merk voor zowel mannen als vrouwen.

Fashion must-haves: Bracket komt met een hele toffe collectie en winactie

De nieuwe collectie bestaat uit verschillende signature caps, t-shirts, polo’s, swimming wear, armbanden en zelfs twee belachelijk lekkere geuren. Bracket heeft namelijk interieursprays en geurstokjes ontwikkeld. Denk aan een geur die je doet denken aan de verkoelende Atlantische oceaan en een geur geïnspireerd op katoen en kasjmier. Bracket heeft een hele verfijnde smaak!

Gek op limited edition sneakers? Er komt er binnenkort een nieuwe limited sneaker drop aan waarvoor je hier alvast voor kunt inschrijven. Tof feitje: bij inschrijving zal er een certificaat op naam worden gemaakt. Dit certificaat zal bij levering van de sneakers worden meegestuurd. Dit certificaat heeft ook een nummer, welke overeenkomt met het nummer dat gegraveerd staat in de zool van de sneakers.

Fashion must haves Bracket komt met een hele toffe collectie en winactie

Bracket x Manly – lancering nieuwe collectie & winactie

De afgelopen tijd gaat Bracket als een speer. We hebben al veel bekende mensen gespot in de items van Bracket. Het mooiste is dat jij binnenkort ook kunt lopen in een van de nieuwe Bracket items. Om de lancering van de nieuwe collectie te vieren mogen wij namelijk een Bracket polo en een trui weggeven.

Wat je hiervoor moet doen? Heel simpel. Om kans te maken hoef je alleen deze post op Instagram te liken en het account van Bracket te volgen. Hiermee blijf je meteen op de hoogte van de nieuwe collecties. Wees er wel snel bij, op 25 september maken wij namelijk de gelukkige winnaars van de winactie bekend. Wil jij alvast meer zien en geïnspireerd raken? Check hier de gehele brute collectie van Bracket.