Dit wil je bouncen onbeperkt pizza eten in Bounce Valley
Media

Dit wil je: bouncen en onbeperkt pizza eten in Bounce Valley

Voor de meesten van ons is zelf spelen in de speeltuin al even geleden. Ongetwijfeld dat je er goede herinneringen aan hebt. De vriendjes van vroeger uit de speeltuin zijn nu misschien nog wel je beste maten. Goed nieuws voor wie nostalgisch terug denkt aan vroeger: je kunt weer volop in de speeltuin rennen. Maar dan ook voor volwassenen.

Bouncen in een volwassen speeltuin: Bounce Valley

In Breda is het eerste airpark voor volwassenen geopend. De eigenaren hebben het Bounce Valley genoemd. In het pand zat vroeger kinderspeelparadijs ‘Joepie’, en nu is het speelparadijs dus ook voor volwassenen. Je vindt hier een enorm luchtkussen met een grootte van ruim duizend vierkante meter. Op het luchtkussen zijn allerlei attracties te vinden.

Spring hier lekker in het rond en ga helemaal los. Bounce Valley heeft ook een vestiging in Rotterdam, compleet met glijbanen en verschillende obstakels. Niets is te gek. In Breda wordt ook nog gewerkt aan Tarzan & Jane-obstakels. Daar kun je op een grote schommel slingeren.  Waarom ook niet? Andere locaties zijn Enschede en Zoetermeer.

Nog een ding: je moet bij Bounce Valley speciale sokken dragen. Die zijn pimpelpaars met gele stippen. Ja, dat is een grapje. Maar speciale Bounce Valley-sokken zijn er echt en iedereen moet ze dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bounce Valley (@bouncevalley)

Wipe-out, maar dan in het echt

Als je altijd al hebt gedroomd om eens mee te doen aan Wipe-out, dan krijg je nu de kans. In Bounce Valley staat namelijk een heuse wipe-out baan. Precies zoals je deze van televisie kent. Verder is er nog een bouncing voetbalveld en een obstakel run. Op de website van Bounce Valley staat een complete plattegrond, waarop je ziet welke dingen je hier allemaal kunt doen.

Voor een tientje mag je een uur lang springen, rennen en al je energie eruit gooien. Daarna ben je ook moe en gesloopt: het lichaam wordt immers ook steeds ouder. Je bent ook geen tiener meer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bounce Valley (@bouncevalley)

Kinderen mee? Dat kan!

Wil je je kinderen meenemen en er een leuk familie-uitje van maken? Wees een echte family guy en daag je kinderen uit. Ze kunnen hier namelijk gewoon mee naar toe. Eigenlijk is Bounce Valley voor iedereen. Een leuke ervaring voor de hele familie, en een leuk excuus voor jou om je eens helemaal uit te leven. En om je vriendin te overtuigen om vandaag even geen huishoudelijke klusjes te doen. Dat schilderij ophangen? Kan morgen wel! Stofzuigen? Ach, even met de wisser erdoor en daarna lekker springen.

Waar het echt om gaat: onbeperkt pizza

Met al dat rennen, spelen en springen verbrand je enorm veel calorieën. Tijd om ze er snel weer aan te eten. Spelen maakt hongerig, dus heeft Bounce Valley een arrangement dat ‘Bounce Party Unlimited’ eet. Daarbij mag je onbeperkt pizza eten. Dat springen is natuurlijk wel leuk, maar we weten allemaal dat het eigenlijk om de pizza gaat.

Ga gezellig met vrienden, of gebruik het uitje voor teambuilding met collega’s. Het is eens een keertje wat anders dan vlotten bouwen en kanoën. Je reserveert online een tijdslot voor een of twee uur. Je kunt er gratis parkeren.