borsten vrouw echt of nep
Life

Zo herken je of de borsten van een vrouw echt of nep zijn

Sommige mannen houden ervan, anderen weer niet; siliconen borsten bij vrouwen. Vrouwen die van de natuur een flinke bos hout voor de deur hebben gekregen kunnen rekenen op flink wat aandacht van mannen, en jaloerse blikken van vrouwen. Maar hoe weet je nou of de bumpers van een vrouw echt zijn? Wij hebben dat met plezier uitgezocht.

Peren met meloenen vergelijken

Als een vrouw een borstvergroting heeft ondergaan dan is de vorm anders dan bij vrouwen die een natuurlijke voorgevel hebben. Natuurlijke borsten hebben de vorm van een peer, of druppel, en zijn voller aan de onderkant. Als de voorgevel van (bijvoorbeeld jouw date) eruit ziet alsof ze net twee watermeloenen bij de groenteman heeft gejat, dan kun je er vanuit gaan dat ze nep zijn.

borsten vrouw echt of nep

Littekens in de voorgevel

Natuurlijke borsten hebben geen littekens, of er moet in het verleden iets vreemd met ze zijn gebeurt. Als een vrouw littekens onder haar borsten, rondom de tepels, bij de oksels of bij de nevel heeft, dan kan het zijn dat ze geen natuurlijke borsten heeft. Een echte voorgevel voelt overigens veel echter en zachter aan dan borsten waar implantaten in zijn gestopt. Als je van echte borsten houdt dan kun je dit dus op deze manier checken.

Een klotsend geluid

Je moet goed luisteren, maar als het erg stil in de slaapkamer is dan kun je een neppe voorgevel horen klotsen. Dat hoor je uiteraard bij een echt stel borsten niet. Als er zoutoplossingen zijn gebruikt dan is het sneller te horen dan dat er siliconen in de voorgevel zijn gestopt. Dus hou je oren goed open als je besluit een keer te motorboaten.

borsten vrouw echt of nep

Een echte voorgeven zit op de juiste hoogte

Echte borsten hangen ter hoogte van de oksels. Als ze een bikini of lingerie aanheeft dan kun je het beste inschatten of een vrouw neppe borsten heeft. Er moet echter wel worden vermeld dat de Bikini-topjes en push-up BH’s van tegenwoordig het moeilijker maken om de inschatting te maken. Bij sommige borstvergroting technieken vallen de borsten hoger uit dan wat normaal gesproken het geval is.

Echte borsten staan niet te dicht bij elkaar

Tussen de borsten van vrouwen met een echte voorgevel zit een ruimte van gemiddeld zes centimeter. Het is vreemd om er plotseling een liniaal bij te pakken als je in gesprek bent, dus je moet vertrouwen op je timmermansoog. Bij vrouwen die neppe bumpers hebben is die ruimte een stuk minder. Het ziet er uiteraard erg mooi uit als ze zonder bustier in een laag uitgesneden jurk kan stappen, maar het blijft nep.

borsten vrouw echt of nep