Media

Next level wereldreiziger: Boris Kester bezocht alle 193 landen ter wereld

reisleven-boris-kester-podcast-alle-landen-ter-wereld

Gek op reizen? Dan staan er vast nog een hoop landen op jouw bucketlist. De Nederlandse Boris Kester besloot op een hele bijzondere missie te gaan: alle landen ter wereld bezoeken. Voor velen een grote droom en tegelijkertijd lijkt dit een bijna onmogelijke missie. Het is dan ook slechts circa 200 mensen wereldwijd gelukt en Boris is er dan een van. 

Het jongensboek van Boris Kester

Boris is senior purser, politicoloog, programmeur en vooral fulltime avonturier. Hij bezocht landen als Somalië en Afghanistan en zeer recentelijk zelfs Oekraïne. Hij schreef het boek ‘De lange weg naar Cullaville’ over en vertelt alles over deze avonturen in de Reisleven podcast.

@reisleven Alle 193 landen ter wereld bezoeken? 😳🌎 De Nederlandse Boris Kester is een van de 200 mensen ter wereld die dit is gelukt en vertelde hier alles over in onze podcast🎧 #linkinbio #podcast #reizen #travel ♬ origineel geluid – Reisleven

De Reisleven Podcast

In deze aflevering van de Reisleven Podcast vertelt Boris over zijn meest bijzondere reisverhalen, welke landen moeilijk binnen te komen zijn, zijn laatste reis naar Oekraïne en nog veel meer. Ook geeft hij tips & tricks voor wereldrezigers en hoe je met een kleiner budget alsnog de wereld over kunt reizen.

Beluister de hele aflevering nu op Spotify in de link hieronder. Vergeet niet te abonneren op de podcast om niks mee te missen rondom de mooiste reisverhalen. Wil je het boek van Boris Kester bestellen? Kijk dan op delangewegnaarcullaville.com