Travel

Dikke Airbnb: stoere boomhut in de achterhoek

boomhut airbnb 1

Heb jij nog geen vakantie geboekt? Wil je er nog even lekker tussenuit? Dan hebben wij een Airbnb pareltje voor je gevonden. En je hoeft er niet eens voor naar het buitenland. In de Achterhoek staat namelijk een mega dikke boomhut. Perfect voor een lekker weekendje in de natoer.

Airbnb boomhut

Op Airbnb kom je de tofste pareltjes tegen, zo ook deze mooie boomhut. Deze hut is gebouwd in een oude eik en heeft twee verdiepingen. De boomhut is op een bijzondere manier gebouwd, de stam loopt namelijk door het huis. Dit geeft een heel erg toffe look waardoor je echt een bent met de natuur.

Je leeft zelfs mee met het ritme van de boom. Bij harde windstoten schommel je namelijk mee en er zijn genoeg vogels en andere dieren om je heen. Even helemaal terug naar de basis, dat kan voor niemand slecht zijn.

boomhut airbnb

De boomhut van binnen

De eigenaren van deze boomhut hebben deze zelf ontworpen en gebouwd op hun eigen privéterrein. De boomhut heeft twee verdiepingen en heeft alles wat je nodig hebt. Denk aan een tweepersoonsbed, toilet, douchen, eigen keuken en een dak van glas. Niet heel erg luxe, wel een super vette ervaring.

Door het glas kun je naar de sterren kijken. Perfect geschikt voor een romantisch nachtje met je liefje. Je kunt de boomhut voor 2 nachten boeken met twee personen voor €341 euro. Valt best mee voor zo’n mooie ervaring vinden wij zelf. Bekijk hieronder alvast een aantal foto’s.

boomhut airbnb 1

boomhut airbnb 2

boomhut bed airbnb

boomhut keuken airbnb