Bonjasky wil vechten tegen Badr: “Als hij me uitdaagt, trek ik m’n handschoenen aan!”

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Aankomende zaterdag staat hét gevecht van het jaar op het programma: Rico Verhoeven vs. Badr Hari. Maar als het aan Remy Bonjasky ligt komt er nog een gevecht. Remy zei namelijk de handschoenen weer aan te willen trekken als Badr hem uitdaagt. Dat willen we zien!

In aanloop naar het gevecht van zaterdag was Remy te gast bij het programma Peptalk. Op de vraag van Frank Everblij wat Bonjasky zou doen als Badr hem uit zou dagen antwoordde hij vastbesloten met “Dan ga ik m’n handschoenen weer aantrekken”.

Twee maal Bonjasky

In het verleden stonden Bonjasky en Badr twee keer tegenover elkaar. Beide keren wist Bonjasky het van Badr te winnen. Hij hoopt dat Badr hem uitdaagt als hij zaterdag wint van Rico. “Ik zal je wat zeggen. Als Badr niet van Rico kan winnen, dan is er toch iets goed mis?”

Remy is ervan overtuigd dat Badr wint. “Ik vind Rico een topvechter. Voor de persconferentie dacht ik echt: Rico gaat het helemaal maken. Maar ik zag hem helemaal klein worden. Ik had een beetje het gevoel dat-ie spijt had.”

Of Remy gelijk heeft zien we aankomende zaterdag. Laten we hopen dat het gevecht tussen Badr en Bojasky er hoe dan ook gaat komen. Wij zitten er in ieder geval vast klaar voor!

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...