Tech

Deze terrasverwarmer verlengt het zomergevoel tot diep in de herfst

Voordelige terrasverwarmer

Dit jaar werden we verblijd met een lange, warme zomer. Helaas is die nu echt voorbij, maar ook in de herfst zijn er vaak nog veel mooie dagen waarop je buiten kunt zitten. Het koelt ’s avonds wel snel af en dan is een terrasverwarmer geen overbodige luxe. We vonden een terrasverwarmer voor je die veel warmte geeft, makkelijk instelbaar en ook nog eens zeer betaalbaar is.

Op je terras zitten met zomergevoel

Zit je lekker buiten bij je aangename terrasverwarmer, dan bespaar je ook nog eens op stookkosten. Zoals je weet is gas in korte tijd veel duurder geworden, dus besparen op gas levert je al snel een lagere energierekening op.

Maar op de eerste plaats is een terrasverwarmer gewoon een fijn apparaat, waardoor je ook op wat frissere dagen lekker buiten kunt zitten. Verleng het zomergevoel tot diep in de herfst; lekker buiten eten en drinken, kletsen, ontspannen en wat al niet meer.

Voordelige terrasverwarmer

Terrasverwarmer met uitstekende prijs-prestatieverhouding

Opvallend aan de terrasverwarmer die we voor je hebben gevonden, is dat deze merkloos is. Waarschijnlijk heeft dit een gunstige invloed op de prijs, hoe dan ook betaal je niet indirect mee aan dure marketingcampagnes van gevestigde merken. Het zeer complete en uitstekend werkende apparaat kost namelijk maar 74,95 euro. Dat is echt geen geld voor een kwaliteits terrasverwarmer.

De terrasverwarmer is makkelijk in gebruik en ook makkelijk te verplaatsen. Je moet het apparaat wel eerst even zelf in elkaar zetten, maar dat is goed te doen met het bijgeleverde montagemateriaal en de montage instructies. De hoogte van de terrasverwarmer kun je met de handige telescoopstang instellen van 132 cm tot max. 210 cm.  De verwarming kop kun je tot een hoek van 45 graden kantelen.

Voordelige terrasverwarmer SHOP NU VOOR 74,95

Zorgt voor een snelle en aangename verwarming

Hoe handig de terrasverwarmer ook is, de belangrijkste vraag is natuurlijk: krijg je het snel lekker warm? De verwarming komt vrijwel direct om gang als je het apparaat aanzet. Je hebt de keuze uit drie verwarming niveaus: met 650,1.300 of 2.000 watt. De warmte die de verwarmer afgeeft is volledig reukloos. Het apparaat is daarnaast ook stil.

De veiligheid is ook prima in orde

De metalen standaard is vrij breed en daardoor stabiel; de diameter is 47 centimeter.  De terrasverwarmer zet je aan met een praktische 3-staps trekschakelaar. Ook als het apparaat omvalt kan er weinig misgaan, dan schakelt het namelijk automatisch uit.

De terrasverwarmer is trouwens ook geschikt voor verwarming binnen. Voor buiten geldt een beschermingsklasse van IPX4: dat wil zeggen dat het apparatuur een buitje tot 10 minuten wel aankan. Gaat het langer regenen, dan kun je de terrasbeschermer beter binnen zetten of op een beschutte plek.

Voordelige terrasverwarmer SHOP NU VOOR 74,95