bol-com-opvouwbare-sauna
Health

Bol.com verkoopt opvouwbare sauna voor een ontspannen prijsje

Het is wetenschappelijk bewezen dat een bezoek aan een sauna veel gezondheidsvoordelen heeft. Je hebt alleen niet altijd zin om een sauna te bezoeken, en vaak is een abonnement ook nog flink aan de prijs. Een sauna aan huis bouwen is niet voor iedereen een optie, dus komt webshop Bol.com met een betaalbaar alternatief: de opvouwbare sauna. Dit model is geschikt voor elke portemonnee en woonsituatie.

Opvouwbare sauna

Van de prijzen van een sauna-abonnement of een sauna aan huis breekt het zweet je vaak uit, maar van de prijs van deze opvouwbare sauna word je niet zwetend wakker. Deze mobiele sauna neem je simpelweg mee in de bijgeleverde draagtas, zo heb je altijd een stukje ontspanning binnen handbereik. Het advies voor een minimaal verblijf in een sauna voor optimaal resultaat is op deze manier erg makkelijk na te leven.

Deze mobiele stoomsauna is makkelijk in- en uit te vouwen, en wordt door het merk NordFalk een ‘saunabox’ genoemd. De maten zijn 60x80x110, dus met een simpel krukje neem je binnen no-time plaats in jouw eigen verplaatsbare stoomcabine. Het ziet er niet echt charmant uit, maar het doel heiligt de middelen, want door middel van de bijgeleverde watertank krijgt jouw lichaam de behandeling die je ook in een wellness-centrum kunt ervaren.

opvouwbare sauna SHOP NU VOOR 65,99 EURO

Mobiele stoomcabine voor zacht prijsje bij Bol.com

Deze mobiele stoomcabine is perfect om mee te nemen op vakantie, want eenmaal opgevouwen neemt hij niet meer plaats in dan een gemiddelde tas. Gooi een druppeltje lavendel of een eucalyptus in het water van de watertank en je hebt de perfecte omgeving om je huid aan een stevige detox behandeling te onderwerpen. De prijs van deze sauna heeft overigens ook een zeer rustgevende uitwerking op lichaam en geest.

De sauna is geschikt voor 1 persoon, en verwarmt tot 50 graden door middel van een 1000W warmtepomp. Door de warmte sensor schakelt de verwarming automatisch uit als deze op de gewenste temperatuur is. De kleuren zijn zilver met roze, en de watertank heeft een reservoir dat 2 liter water kan bevatten. Als de sauna is opgevouwen dan zijn de afmetingen slechts 35x35x31 cm, dus met een beetje proppen past dit stukje draagbare ontspanning makkelijk in je rugtas.

opvouwbare sauna mobiel SHOP NU VOOR 65,99 EURO