Tech

Deze bier jetpack van Bol.com is de ultieme partygadget

bier jetpack te koop bij bol.com
Foto: Bol.com

Ben je klaar om de ster van het feest te worden? Bol.com introduceert de bier jet pack, een innovatieve en leuke vervanger voor de traditionele bierdispenser. Je zult nooit meer worstelen met volle handen; deze gadget zorgt er namelijk voor dat je drankjes op een unieke manier serveert en ondertussen de show steelt op elk feestje. Lees verder om alles te weten te komen over deze bijzondere uitvinding!

Kenmerken van de bier jet pack

De bier jet pack bestaat uit twee afzonderlijke vaten van elk 3 liter, verbonden door stevige plastic buizen met sproeiers aan het uiteinde. Hiermee kan je je gasten verrassen met twee verschillende dranken tegelijk, of gewoon een dubbele dosis van hun favoriete drankje serveren. Eigenlijk is dit wel de perfecte manier om een lekkere cocktail ter plekke te mixen!

Wat deze gadget nog meer bijzonder maakt, is de verstelbare rugzak waarin de vaten zijn bevestigd. Deze rugzak is voorzien van bekersleuven aan de zijkant, zodat je altijd je handen vrij hebt voor het belangrijkste: feestvieren. De verstelbare rugzak zorgt voor een perfecte pasvorm, en het veiligheidsharnas zorgt ervoor dat de dranken op hun plek blijven, zelfs tijdens de wildste feestjes!

bol.com bier jet pack SHOP NU VOOR 109,-

Veelzijdig gebruik

Gemak staat voorop bij het bier jet pack. De plastic buizen met sproeiers, ook wel ‘giraffen’ genoemd, zijn eenvoudig schoon te maken. Of je nu een tuinfeest organiseert, een festival bezoekt of een vrijgezellenfeest op touw zet, de bier jet pack is de ideale gadget om het feest naar een hoger niveau te tillen.

De bier jet pack is nu verkrijgbaar bij bol.com voor slechts €109 en brengt plezier en innovatie naar elk feest. Zie jij jezelf al staan met dit ding op je rug tijdens het volgende feestje? Word de ster van het evenement en serveer je drankjes op een manier die niemand ooit zal vergeten! bier jet pack bol.com SHOP NU VOOR 109,-