Women

Boerinnenkalender 2024: eerste beelden van de 12 mooiste vrouwen van het platteland

Boerinnenkalender 2024 eerste beelden video

Je favoriete vrouwen kalender heeft vandaag een nieuwe editie aangekondigd: De Boerinnen Kalender 2024. Ook dit jaar staat deze kalender weer vol met prachtige vrouwen van het Nederlandse platteland. Iedere maand een andere prachtige boerin, wie wil dat nou niet? Vandaag verschenen de eerste beelden.

Boerinnenkalender 2024: de leukste kalender van het jaar

De kalender is een uitstervend ras. Vroeger hing er op elk toilet wel een kalender, maar tegenwoordig zien we ze tegenwoordig steeds minder. De mensen achter de Boerinnenkalender 2024 proberen daar verandering in te brengen. En met succes: de boerinnenkalenders gaan ieder jaar als warme broodjes over de toonbank.

Ieder jaar is het weer een feestje als de lijst met boerinnen van de Boerinnenkalender bekend worden gemaakt. De kalender, die aan zijn 13e editie bezig is, komt ook voor het jaar 2024 vol te staan met oogsnoep van het platteland. De gebruikelijke lijst met namen en provincies laat nog even op zich wachten, maar we hebben we kunnen wel verklappen dat we de eerste beelden al hebben gezien.

Sneak peak video Boerinnenkalender 2024

Vandaag verschenen de eerste beelden van de Boerinnenkalender voor aankomend jaar. En eerlijk is eerlijk, het is weer een feestje! Net als in de vorige edities van de Boerinnenkalender wordt de kalender gesierd door de mooiste en leukste dames van het Nederlandse platteland.

Bij de video schrijft de maker van de kalenders: “AIAIAI wat zijn ze weer sexy & mooi… onze modellen voor de 2024-editie. In deze video presenteren we in een vlotte sneak peek alle beeldschone boerinnen die we afgelopen maand hebben gefotografeerd voor De Boerinnen Kalender 2024”. Bekijk de beelden hieronder: