Women

De Boerinnen Kalender 2022: de 12 mooiste vrouwen van het platteland

Boerinnenkalender 2022 Tess Westerhof
Tess Westerhof / Foto: Rachel Bosman

Onze favoriete mooie vrouwen kalender heeft onlangs weer een nieuwe editie uitgebracht: De Boerinnen Kalender 2022. Ook dit jaar staat deze kalender weer vol met prachtige vrouwen van het Nederlandse en Belgische platteland. Iedere maand een andere sexy boerin, wie wil dat nou niet?

Kalender vol met mooie vrouwen

De kalender is een uitstervend ras. Waar we vroeger allemaal een kalender op het toilet hadden hangen, zien we ze tegenwoordig steeds minder. Dit komt natuurlijk vanwege het feit dat we alles in onze telefoon hebben staan. De Boerinnen kalender 2021: dit zijn de mooiste vrouwen van het platteland is onwijs populair en bij menig man niet weg te denken. Hij gaat dan ook ieder jaar als warme broodjes over de toonbank.

Het is dit jaar de 11de editie van deze immens populaire kalender en dan zijn er natuurlijk weer 12 boerinnetjes uitgekozen waar je versteld van zult staan. Mocht je ogen over hebben dan is de Boerinnen Kalender 2020 ook een klassieker om niet te missen. Nog nooit was het platteland zo’n spannende en sexy plek. Je wilt je bijna direct gaan omscholen, goede reclame voor het boerenleven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jasmijn (@jasmijnvanderzon)

Boerinnen kalender 2022

Het was dit jaar vanwege de omstandigheden wel even wachten op de aankondiging van de kalender. We begonnen bijna te twijfelen of er wel een nieuwe editie zou verschijnen. Gelukkig is de kalender nu officieel aangekondigd en de eerste modellen zijn bekend.

Van een aantal van deze prachtige Boerinnen hebben we alvast een leuke sneak preview voor je. Wil je de kalender meteen al betstellen? Je haalt de Boerinnen Kalender 2022 hier in huis voor slechts €17,95 via Bol.com. Bekijk de foto’s en video’s hieronder. Enjoy!

Bestel hier de Boerinnen Kalender 2022
boerinnenkalender 2022 Tess Westerhof Drenthe
Tess Westerhof / Foto: Rachel Bosman
boerinnenkalender 2022 Nynke uit Echtenerbrug
Nynke / Foto: Rachel Bosman
boerinnenkalender 2022 Gwen Noord Holland
Gwen / Foto: Rachel Bosman
boerinnenkalender 2022 janou geraarts
Janou / Foto: Rachel Bosman
boerinnenkalender 2022 Sjoukje uit Sneek
Sjoukje / Foto: Rachel Bosman
boerinnenkalender 2022 Jasmijn en Brechtje
Jasmijn & Brechtje / Foto: Rachel Bosman