Boerinnen Kalender 2021 mooie vrouwen
Chloë Roegiers uit Zeeland - Foto: Rachel Bosman
Women

De Boerinnen Kalender 2021: dit zijn de mooiste vrouwen van het platteland

De allerleukste kalender van het jaar is er weer. De Boerinnen Kalender staat elk jaar weer tjokvol met de mooiste vrouwen van het platteland. En ook dit jaar mogen de boerinnen er zeker wezen. Elke maand een andere prachtige Boerin op de cover, wie wil dat nou niet?

De mooiste vrouwen kalender

Waar vroeger in elk huis op het toilet een kalender hing, zien we ze tegenwoordig nog maar zelden. Steeds meer mensen houden hun afspraken en verjaardagen bij in een digitale agenda. Maar de Boerinnen Kalender zou wel eens een heel goede reden kunnen zijn om toch weer een kalender op te hangen.

De Boerinnen Kalender 2021 staat namelijk vol met oogsnoep uit de agrarische sector. De kalender is een begrip geworden en we zijn inmiddels aanbeland bij de 10de editie. Dit jaar schitteren er weer een hoop mooie vrouwen op de covers en daar hebben we hier een kleine preview van.

Boerinnen Kalender 2021 mooie vrouwen
Rozan uit Gelderland. Foto: Rachel Bosman.

Boerinnen Kalender 2021

Het was dit jaar vanwege de omstandigheden wel even wachten op de aankondiging van de kalender. Zo lang dat we al twijfelden of er wel een Boerinnen Kalender zou komen. Maar gelukkig werd de kalender aangekondigd en nu is-ie er dan toch!

Dit zijn de boerinnen die dit jaar in de Boerinnen Kalender 2021 staan: Annie Dijkstra, Celine Randeraa, Chantal Huberts, Claire Steenwijk, Demi Cruijff, Enola Mulder, Esmee van Eijk, Flora Smit, Jessica Vosjan, Juliët Verink, Maaike van Betlehem, Rianne Vermunt, Rozan Aalders, Silke Vlaanderen, Chloë Roegiers en Tjorven van Wauwe.

Van een aantal van deze Boerinnen hebben we een leuke sneak preview voor je. Je vindt de foto’s en video’s hieronder.

Boerinnen Kalender 2021 mooie vrouwen
Juliët uit Gelderland – Foto: Rachel Bosman
Boerinnen Kalender 2021 mooie vrouwen
Annie Dijkstra uit Friesland – Foto: Rachel Bosman
Boerinnen Kalender 2021 mooie vrouwen
Chloë Roegiers uit Zeeland – Foto: Rachel Bosman
Boerinnen Kalender 2021 mooie vrouwen
Maaike uit Overijssel – Foto: Rachel Bosman

Ben je na het zien van deze foto’s nieuwsgierig geworden? De Boerinnen Kalender 2021 met alle mooie vrouwen is nu via Boerendingen te bestellen. Voor nog geen 17 euro haal je de kalender al in huis. Zijn we toch behoorlijk trots zijn op onze boeren.

En als kers op de taart hebben hier ook nog wat bewegend beeld voor je. Als je de Boerinnen Kalender 2021 na het zien van deze beelden nóg niet in huis wilt halen, weten wij het ook niet meer.

Update: Boerinnen Kalender 2022

Voor het nieuwe jaar is er inmiddels al een nieuwe special uitgebracht: de Boerinnen Kalender 2022: 12 mooiste vrouwen van het platteland. Heb je nog ogen over na al dat moois check dan ook gelijk de vorige editie: Boerinnen Kalender 2020.