De Boerinnen Kalender 2021: dit zijn de mooiste vrouwen van het platteland

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

De allerleukste kalender van het jaar is er weer. De Boerinnen Kalender staat elk jaar weer tjokvol met de mooiste vrouwen van het platteland. En ook dit jaar mogen de boerinnen er zeker wezen. Elke maand een andere prachtige Boerin op de cover, wie wil dat nou niet?

De mooiste vrouwen

Waar vroeger in elk huis op het toilet een kalender hing, zien we ze tegenwoordig nog maar zelden. Steeds meer mensen houden hun afspraken en verjaardagen bij in een digitale agenda. Maar de Boerinnen Kalender zou wel eens een heel goede reden kunnen zijn om toch weer een kalender op te hangen.

De Boerinnen Kalender 2021 staat namelijk vol met oogsnoep uit de agrarische sector. De kalender is een begrip geworden en we zijn inmiddels aanbeland bij de 10de editie. Dit jaar schitteren er weer een hoop mooie vrouwen op de covers en daar hebben we hier een kleine preview van.

Boerinnen Kalender 2021 mooie vrouwen
Rozan uit Gelderland. Foto: Rachel Bosman.

Boerinnen Kalender 2021

Het was dit jaar vanwege de omstandigheden wel even wachten op de aankondiging van de kalender. Zo lang dat we al twijfelden of er wel een Boerinnen Kalender zou komen. Maar gelukkig werd de kalender aangekondigd en nu is-ie er dan toch!

Dit zijn de boerinnen die dit jaar in de Boerinnen Kalender 2021 staan: Annie Dijkstra, Celine Randeraa, Chantal Huberts, Claire Steenwijk, Demi Cruijff, Enola Mulder, Esmee van Eijk, Flora Smit, Jessica Vosjan, Juliët Verink, Maaike van Betlehem, Rianne Vermunt, Rozan Aalders, Silke Vlaanderen, Chloë Roegiers en Tjorven van Wauwe.

Van een aantal van deze Boerinnen hebben we een leuke sneak preview voor je. Je vindt de foto’s en video’s hieronder.

Boerinnen Kalender 2021 mooie vrouwen
Juliët uit Gelderland – Foto: Rachel Bosman

Boerinnen Kalender 2021 mooie vrouwen
Annie Dijkstra uit Friesland – Foto: Rachel Bosman

Boerinnen Kalender 2021 mooie vrouwen
Chloë Roegiers uit Zeeland – Foto: Rachel Bosman

Boerinnen Kalender 2021 mooie vrouwen
Maaike uit Overijssel – Foto: Rachel Bosman

Ben je na het zien van deze foto’s nieuwsgierig geworden? De Boerinnen Kalender 2021 met alle mooie vrouwen is nu via Boerendingen te bestellen. Voor nog geen 17 euro haal je de kalender al in huis. Zijn we toch behoorlijk trots zijn op onze boeren.

En als kers op de taart hebben hier ook nog wat bewegend beeld voor je. Als je de Boerinnen Kalender 2021 na het zien van deze beelden nóg niet in huis wilt halen, weten wij het ook niet meer.

De Russische Anna Fury heeft de leukste vriendinnenclub

Wij zijn altijd al fan geweest van Russische vrouwen. Goede voorbeelden hiervan zijn Sveta Bilyalova en Nata Lee, dames waar we eerder al...

Manly’s Mooiste #19: Shayna Senior

Een weekend is niet compleet zonder een Manly's Mooiste. De rubriek waarin we bekende en onbekende mooie vrouwen in het zonnetje zetten. Vandaag willen...