De Boerinnen Kalender 2020
Women

De Boerinnen Kalender 2020 is vanaf nu te koop

Boeren/Boerinnen zijn hot. De boeren zijn de laatste weken natuurlijk enorm veel in het nieuws geweest. Vaak met minder leuke redenen, denk aan de demonstraties op de snelwegen en de bestorming op Den Haag. Maar dat boerinnen enorm hot kunnen zijn bewijst deze geweldige Boerinnen Kalender 2020. Hij is deze week gepresenteerd en wij zijn nu al fan!

Deze boerinnetjes zijn afkomstig uit ons eigen Nederland en daarnaast zijn er paar Belgische schonen vertegenwoordigd. Ik heb spontaan zin om ook een boer te worden en mij op te geven voor boer zoekt vrouw. Dit is alweer de negende editie van de boerenbabes kalender.

De kalender is naast een hoop leuke foto’s ook een belangrijk statement. Het is namelijk de boodschap aan de politiek. Boeren hebben het momenteel enorm lastig door alle regeltjes en wetten en deze kalander wil daar aandacht voor trekken.

Lees ook: Demi de Boer, dochter van Ronald, heeft haar eigen unieke kwaliteiten

“Wij zijn ons er heel goed van bewust dat we met sexy kalenders het verschil niet gaan maken, maar proberen te verbinden en promoten de Nederlandse boeren overal waar we de kans krijgen”, vertelt initiatiefnemer Stef Bloo. Oordeel hieronder zelf!

Update: Boerinnen Kalender 2021 en 2022

Er zijn inmiddels nieuwe versies van de populaire mooie vrouwen kalender beschikhaar. Check hier de edities van de Boerinnen Kalender 2021 en Boerinnen Kalender 2022: de 12 mooiste vrouwen van het platteland. We kijken nu al uit naar de editie van 2023 met nieuwe aanwas van beeldschone Nederlandse boerinnen.