Geld & Carrière

Dit absurde bedrag gaat Rapper Boef met zijn zomertour verdienen

boef-inkomsten-zomer-tour
Foto: Instagram @boef

Waar sommige mensen de zomer gebruiken om languit op het strand te liggen, pakken andere mensen juist de kans om extreem hard te gaan werken. Rapper Boef, die al jarenlang bovenaan de Nederlandse hitlijsten staat, heeft onlangs zijn zomertour gedeeld op Instagram. Na zijn overvolle schema begrijpen we wel hoe het vermogen van Boef zo ontzettend hoog is. Laten we eens kijken hoeveel geld Boef gaat verdienen met zijn shows deze zomer.

De opkomst van Boef als artiest

Boef, ooit nog geconfronteerd met gevangenisstraffen, vond zijn roeping in de rapmuziek. Hij brak echt door na zijn Zonamo sessies en 101Barz, waarvan zijn tweede sessie momenteel de meest bekeken video is op het kanaal van 101Barz. Zijn debuutalbum ‘Gewoon Boef’ bleef indrukwekkend 54 weken in de Nederlandse album top 100 en hij bereikte meerdere keren de Single Top 100.

Dat Boef succesvol is, is wel te zien aan zijn volgers aantallen. Maar liefst anderhalf miljoen mensen volgen zijn leven op Instagram. Onlangs startte hij ook zijn bedrijf genaamd Bonnetje, waarmee je je boetes kunt aanvechten. Wel typisch dat ‘een Boef’ zo’n bedrijf op zet. Zijn succes is natuurlijk ook financieel voelbaar; zijn geschatte vermogen ligt in de miljoenen en dat komt voornamelijk door investeren in vastgoed en het geld dat hij krijgt via optredens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

Boef gaat geld harken deze zomer

Boef vraagt voor een optreden van een half uur al snel tussen de €10.000 – €15.000, exclusief btw. Met zulke bedragen per optreden van Boef snappen we wel dat de rapper zijn zomer vol heeft laten boeken met optredens. Op Instagram deelde Boef een overzicht van zijn zomer, waarop te zien is dat hij maar liefst 46 shows heeft gepland in juli en augustus.

Op sommige dagen treed Boef wel 3 keer op. Als we even gaan rekenen met de genoemde bedragen, zie je al snel dat Boef meer dan een half miljoen gaat verdienen deze zomer. Zijn geschatte omzet ligt tussen de 460.000 en 690.000 euro in twee maanden tijd. Lekker bezig Boef.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)