Living

Zoveel kost het je als je (ver)bouwmeester Bob Sikkes wilt inhuren

bob-sikkes-inhuren-kosten
De bekendste aannemer van Nederland vraagt pittige prijzen Foto: instagram.com/libelle

Zoek je een ervaren aannemer om jouw verbouwing tot een succes te maken? Wat zou het mooi zijn als je dan Bob Sikkes kunt inschakelen. Bob heeft zichzelf bewezen als een meester in het omtoveren van klushuizen tot prachtige droomwoningen, zoals te zien is in het populaire tv-programma Kopen Zonder Kijken. Maar wat kost het eigenlijk om de bekendste aannemer van Nederland in te huren?

Bob de (ver)bouwer van Kopen Zonder Kijken

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat Bob Sikkes voornamelijk in het hogere segment werkt. Hoewel hij in het programma ‘kleinschalige verbouwingen’ uitvoert, is hij bekend om zijn uitgebreide kennis en oogverblindende resultaten. In een interview met Veronica Superguide onthult Bob enkele bedragen die gepaard gaan met zijn verbouwprojecten.

Hoewel hij geen exacte prijzen noemt, geeft hij wel aan dat zijn huidige projecten variëren tussen de €80.000 en €3 miljoen. Natuurlijk zijn deze prijzen afhankelijk van de omvang en complexiteit van de verbouwing. Bob Sikkes is een drukbezette aannemer, dus het is ook essentieel dat je voldoende budget hebt en hij beschikbaar is om jouw project aan te nemen.

Bob werkt het liefst in en rond Amsterdam

Hoewel Bob in heel Nederland werkzaam is, concentreert hij zich voornamelijk op projecten in Amsterdam. Dit is waar zijn bedrijf gevestigd is en waar hij de meeste opdrachten uitvoert. “Ik doe ook projecten buiten Amsterdam, maar dan moeten ze echt van formaat zijn”, legt Bob uit.

Hij heeft geen interesse om naar andere steden te reizen voor kleine uitbreidingen of dakkapellen. Als hij naar een locatie buiten Amsterdam zou gaan, zou hij in dezelfde tijd al vijf projecten in zijn eigen stad kunnen afronden. Voor trouwe klanten maakt Bob echter graag een uitzondering en geeft hij voorrang.

Bob staat voor vakmanschap en kwaliteit

Met zijn ervaring en talent staat Bob Sikkes garant voor vakmanschap en kwaliteit. Hij is een expert in het creëren van droomhuizen en heeft bewezen dat hij iedere verbouwing tot een succes kan maken. Het bewijs is onder andere zijn eigen prachtige huis.

Dus, als je op zoek bent naar een aannemer die jouw huis kan transformeren, overweeg dan zeker om Bob Sikkes in te schakelen. Houd er echter rekening mee dat zijn diensten zich voornamelijk richten op projecten in het hogere segment en dat zijn beschikbaarheid afhangt van de omvang en locatie van het project.