Bob Mini Vaatwasser
Tech

De Bob Mini Vaatwasser is ideaal voor kleine huishoudens

De Bob Mini Vaatwasser is een uitkomst voor mensen die klein wonen en een hekel hebben aan afwassen. Deze compacte, kleurrijke, en stijlvolle mini-vaatwasser werkt zonder wateraansluiting en past op elk aanrecht. Het apparaat werkt erg effectief en supersnel. We nemen dit handige apparaat even onder de loep.

De Bob Mini Vaatwasser heeft verrassend veel ruimte

Deze mini-vaatwasser is klein van formaat, dus je zou verwachten dat er niet veel vaat in zou passen, maar niets is minder waar. Er passen borden met een diameter van 29 centimeter in, en er passen maar liefst 16 glazen in. Binnen 20 minuten is de vaat glanzend schoon en bacterievrij dankzij het ingebouwde UV-licht. Bovendien is het apparaat erg stil, het produceert een geluid van maximaal 43 decibel.

Door het compacte formaat is de Bob-minivaatwasser ideaal voor bijvoorbeeld op de camping, een studentenhuis of een klein appartement. De machine weegt maar 10 kilo, dus je kunt hem ook zonder moeite meenemen naar een verjaardag of feestje van iemand die ook een hekel aan afwassen heeft. Er is genoeg ruimte om de vaat van meerdere personen in te doen.

bob-minivaatwasser inhoud

De Bob Mini Vaatwasser werkt zonder wateraansluiting

Deze mini-vaatwasser is superhandig in gebruik omdat er geen wateraansluiting nodig is. Er zit een tank van vier liter in, wat door het ingenieuze systeem genoeg is om de hele vaat mee te kunnen doen. Er zit een klemmetje op het apparaat dat ervoor zorgt dat het vieze water op een gecontroleerde manier in een afvoerpijp of gootsteen afgevoerd kan worden.

De Bob-minivaatwasser ziet er bovendien erg gestroomlijnd uit en is dus geen afschuwelijke toevoeging aan de rest van de keuken. Het apparaat is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren en 24 combinaties. Voor iedere smaakvolle keuken is er dus wel een bijpassende kleur en design verkrijgbaar. Deze handige mini-vaatwasser is voor €289,90 te koop op de website van de Franse fabrikant Daan Tech.