BlackBear Ink serveert deze gruwelijke unieke tattoo merchandise 2
Style

BlackBear Ink serveert deze gruwelijke unieke tattoo merchandise

Tattooed leather en inked fashion. BlackBear Ink drukt een permanente stempel op fashion en stijl met de gaafste designs. In deze merchandise lijn vind je t-shirts en hoodies met een geborduurd tattoo design en zelfs leren fashion items die met de hand getatoeëerd worden.

De t-shirts en truien zijn helemaal in BlackBear stijl! Een minimalistisch, krachtig en creatief design. Elk kledingstuk is afgemaakt met een patch in de zoom die voorzien is van het logo. Dit is niet zomaar merchandise, maar merchandise met een missie: BlackBear geeft tattoo artiesten hiermee de kans om iets unieks neer te zetten. Dat in een iets minder permanente vorm dan een tattoo, maar met een minstens net zo blijvende indruk.

Het wordt nóg gaver, want de leren accessoires uit deze lijn worden stuk voor stuk met de hand getatoeëerd. Elk item heeft een unieke opdruk die is uitgevoerd door een getalenteerde tattoo artiest. De skills zijn goed te zien aan de resultaten die ze opleveren.

https://www.instagram.com/p/BveZVQVobwV/

Bij de getatoeëerde stijlvolle lederwaren heb je de keuze uit tassen, riemen, hoeden, laptophoezen en brillenkokers. Handgemaakt, uniek en tattooed with love. De leren producten zijn voor deze collectie ontworpen en de designs komen uit eigen huis. Die combinatie levert een resultaat op dat artistieke kledingstijl een nieuwe betekenis geeft.

Om het allemaal nog toffer en unieker te maken biedt BlackBear de mogelijkheid om jouw lederwaren merchandise item een custom tattoo te geven! Je kunt namelijk een aanvraag doen om van een eigen bedacht design een tattoo te ontwerpen. Laat het maar aan de artiesten van BlackBear Ink over om daar een gruwelijk item van te maken.

Enthousiast geworden? De prijzen van de geborduurde shirts en truien variëren tussen de €25 en €65. Als je liever voor een gave tas of hoed gaat liggen prijzen van leer met de hand getatoeëerd ongeveer tussen de €100 en €500. Custom tattoo producten zijn op aanvraag.

Meer zien van deze tattoo merchandise? Bekijk hier extra beeldmateriaal.

BlackBear Ink serveert deze gruwelijke unieke tattoo merchandise 01

BlackBear Ink serveert deze gruwelijke unieke tattoo merchandise

BlackBear Ink serveert deze gruwelijke unieke tattoo merchandise 2

BlackBear Ink serveert deze gruwelijke unieke tattoo merchandise 4