Black Friday deals Lidl 5 televisies met dikke korting
Life

Lidl verkoopt 5 televisies met megadikke korting voor Black Friday

Tijdens Black Friday kun je jouw kans grijpen om extra goedkoop aan smart-tv’s te komen. Met de onderstaande Lidl-deals haal je een televisie in huis voor een prikkie. Er gaat nog eens extra korting vanaf omdat het Black Friday is, dus dit is de uitgelezen kans om een megadeal te scoren. We hebben de televisies met de hoogste korting hieronder op een rijtje gezet, dus grijp nu je kans.

1. Sharp 65 inch Ultra HD Android TV

Deze smart-tv gaat bijna voor de helft van de prijs de deur uit dankzij de hoge korting tijdens Black Friday. Je kunt profiteren van deze extra korting door hem vandaag te bestellen. Deze tv is maar liefst 65” (164 cm) en heeft een resolutie van 3840 x 2160 px. Grijp je kans.

sharp tv lidl black friday SHOP NU VOOR 599 EURO

2. Grundig 55 inch 4K Android Smart TV

Deze Grundig smart-tv wordt tijdens Black Friday voor een extra voordelige prijs verkocht. Het toestel heeft een High Dynamic Range, 4K Ultra-HD Technologie en Magic Fidelity. Je kijkt jouw films en series dus met een haarscherpe kwaliteit. Bestel nu, want op = op bij Lidl.

grundig tv lidl black friday SHOP NU VOOR 399 EURO

3. Samsung Smart TV Crystal Ultra HD

Deze Samsung Smart-tv heeft een extra hoge korting. Je moet er wel snel bij wezen, want deze televisie wordt veel verkocht tijdens Black Friday. Met een 4K Ultra HD kwaliteit is dat ook logisch. Deze tv scoort alleen maar goed in de reviews, en hij is vandaag extra goedkoop.

samsung tv lidl black friday SHOP NU VOOR 559 EURO

4. Blaupunkt 32 inch HD

Deze Blaupunkt 32 inch HD tv kun je voor deze prijs niet laten liggen. De extra korting dat er tijdens Black Friday vanaf gaat zorgt ervoor dat deze televisie voor de helft van de normale prijs de deur uitgaat. De resolutie van 1366 x 768 zorgt ervoor dat je jouw favoriete film in topkwaliteit kan bekijken.

blaupunkt tv lidl black friday SHOP NU VOOR 149 EURO

5. Toshiba 43 inch Full HD Smart TV

Deze Toshiba 43 inch Smart-tv gaat tijdens Black Friday met een korting van maar liefst 41% de winkel uit. Voor deze prijs is deze smart-tv normaal gesproken niet te koop. Hij staat nog als ‘leverbaar’ op de site, maar de vraag is hoelang dat nog gaat duren. Je kunt hem nu nog bestellen.

Toshiba tv lidl black friday SHOP NU VOOR 249 EURO