Film & Serie

DC’s Black Adam op HBO Max vanaf nu te streamen

black adam hbo max

We hebben lang moeten wachten totdat we de nieuwste DC film Black Adam konden streamen, maar nu lijkt het dan eindelijk zover. Er was de afgelopen jaren veel rage ontstaan over de anti-held. Heeft de film alle hype kunnen waarmaken?

Black Adam op HBO Max

Dwayne ‘The Rock’ Johnson is één van de meest bekende en geliefde personen in de entertainmentwereld. Naast zijn bekendheid als fitness influencer met zijn bizarre cheatmeals is de 50-jarige Johnson ook een van de best betaalde acteurs van het moment, en verschijnt hij veelal op het witte doek.

Hoewel het lastig is om niet van The Rock te houden, moet het voor DC-Universe nogal een risico zijn geweest om hem te casten voor een serieuzere rol, aangezien hij niet bekend staat als een zeer getalenteerd acteur. Toch heeft Dwayne Johnson de rol op overtuigende wijze weten te vertalen.

DC-universum

Tot op heden heeft DC het nog niet helemaal voor elkaar gekregen om op hetzelfde level te komen als Marvel Cinematic Universe. Toch hebben ze wel wat films op de mat weten te leggen die over het algemeen goed ontvangen werden, denk aan Justice League, Shazam en Wonder Woman. Black Adam mag wat ons betreft aan dit lijstje worden toegevoegd.

“Bijna vijfduizend jaar nadat hij de almachtige krachten van de Egyptische goden kreeg – en net zo snel werd opgesloten – wordt Black Adam bevrijd uit zijn aardse tombe, klaar om zijn unieke vorm van gerechtigheid op de moderne wereld los te laten.”

black adam hbo max

Nieuwe films en series op HBO Max

De streamingdienst staat bekend om de veelvoud aan prijswinnende films en series. Denk bijvoorbeeld aan House of the Dragon en Mare of Easttown. Als je dus op zoek bent naar nieuwe inspiratie en kijktips – zorg er dan zeker voor dat je eens een kijkje neemt op HBO Max.