bitcoin kopen met ideal litebit
Geld & Carrière

Bitcoin kopen met iDeal: veilig en snel investeren in crypto

De afgelopen weken maakt Bitcoin weer een explosieve groei door. We kennen de Bitcoin natuurlijk als de grootste en meest bekende cryptocurrency. Toch is het voor veel mensen nog steeds een drempel om aan te schaffen. Dit komt grotendeels omdat veel mensen denken dat het erg moeilijk is om te kopen. Dat is nu verleden tijd. In dit artikel leer je hoe je simpel en snel Bitcoin koopt iDeal.

Bitcoin kopen met iDeal is de ideale oplossing

Ondanks dat Bitcoin al heel wat jaren bestaat, denken mensen dat het kopen van Bitcoin net zo moeilijk is als het Chinese alfabet leren. Bij veel crypto exchanges is dit inderdaad niet zo eenvoudig, vaak ondersteunen zij alleen backoverschrijvingen of stortingen via bijvoorbeeld creditcard.

Nu is er een Nederlandse partij genaamd LiteBit die het voor iedereen makkelijk maakt om via iDeal Bitcoin te kopen. En natuurlijk ook veel van je andere favoriete cryptocurrencies.

Bitcoin Kopen Litebit 2

Wat Litebit onderscheidt van veel andere andere crypto partijen is dus de iDeal ondersteuning, voor het snel en veilig investeren in cryptocurrency. De website is heel gebruiksvriendelijk en daardoor toegankelijk voor startende investeerders.

Daarnaast is LiteBit één van de weinige websites die volledig in het Nederlands is. Met jarenlange investeringservaring in de crypto markt hebben zijn ze inmiddels een veel gebruikt platform met betrouwbare reputatie.

Voordelen van een crypto broker

Bij een zogeheten crypto broker kun je op een simpele manier crypto valuta kopen en verkopen. De meeste van deze brokers richten zich op gebruiksvriendelijkheid, en hebben veelal systemen die makkelijk te gebruiken zijn voor hun klanten. Een crypto broker en een exchange zijn echter twee verschillende dingen.

Bij een crypto broker ben je nauwelijks tijd kwijt aan omwisselen van crypto valuta en hoef je je niet bezig te houden met ingewikkelde schermen en koersgrafieken. De meest gebruikte crypto exchanges zijn internationaal, hiervoor heb je dan ook enige beheersing van Engels en crypto termen nodig. De vertalingen laten ook weleens te wensen over. Verre van ideaal als je eenvoudig en snel bitcoin wilt kopen en verkopen.

Ook heb je bij een broker vaak de mogelijkheid om direct te betalen via iDeal of snelle bankoverschrijving. Ook is het via een broker makkelijker om je uit te laten betalen op je bankrekening. Maar misschien nog wel het belangrijkste voordeel van een broker als LiteBit is het feit dat je zonder technische kennis in de wereld van crypto kan duiken.

Bitcoin Kopen Litebit

Heb je vragen of hulp nodig bij het kopen van Bitcoin of andere crypto? Dan staan ze direct voor je klaar en helpen je snel op weg.

Bitcoin kopen via LiteBit

Nu je de belangrijkste verschillen tussen een broker en exchange weet is het tijd om eenvoudig je digitale munten te kopen via iDeal. Met de gebruiksvriendelijke app is het voor zowel beginnende als ervaren gebruikers makkelijk om crypto aan te schaffen. Bitcoin kopen met iDeal is nog nooit zo makkelijk geweest.

Nog een groot voordeel van LiteBit is het feit dat het een van de weinige platforms is die beschikt over een klantenservice die 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is. Met het eenvoudige dashboard en de overzichtelijke wallets zullen toekomstige investeerders zich meer dan thuis voelen bij LiteBit.