Binnenkort jarig maar je weet nog niet wat je wilt hebben? Hier zijn wat tips!
Tech

Binnenkort jarig maar je weet nog niet wat je wilt hebben? Hier zijn wat tips!

Je verjaardag zit er weer aan te komen en daar horen cadeaus bij. De beste cadeaus zijn leuk om te geven en om te krijgen, maar vooral handig om te gebruiken. Daarom deze praktische cadeautips.

Handige (telefoon) gadgets

Er zijn tegenwoordig enorm veel gadgets om het dagelijks leven wat makkelijker te maken. Zo kunnen power-banks en wireless smartphone sets voor in de auto mooi van pas komen.

Tegenwoordig hebben iPhone’s wel een sterke batterij, maar ontbreekt een 3,5 mm jack aansluiting. Draadloze oordopjes en koptelefoons zijn daar een praktische oplossing voor, en ook nog eens een handig cadeau.

Een smartwatch voor je telefoon kan ook fijn zijn, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen of trainen. Heb je mooi je handen vrij.

Gereedschap

Als je tools wel aan vervanging toe zijn of je met een nieuwe klus aan de slag gaat is je aankomende verjaardag een chill moment om een mooi, nieuw speeltje te krijgen. Bosch blauw gereedschap is een goed voorbeeld van een lijn degelijke en betrouwbare powertools. Daar zit je in principe altijd goed mee.

 

Binnenkort jarig maar je weet nog niet wat je wilt hebben? Hier zijn wat tips!

Gereedschap sets van Bosch worden daarnaast ook vaak met een koffer geleverd, wat wel zo handig is. Als je veel gereedschap van hetzelfde merk hebt is nog een bijkomend voordeel dat items zoals accu’s nog wel eens op elkaar willen passen.

Een fijne tas

Met een goede tas kan je weer een tijd vooruit. Een rugzak of sporttas kun je bijvoorbeeld bijna overal wel mee naartoe nemen. Een handige tas voor je verjaardag vragen is ook makkelijk als je even niet de moeite wil nemen om uitgebreid te gaan kiezen. Dat scheelt ook weer.

Keukenapparaten

Je kan ook van de gelegenheid gebruik maken om je dagelijkse bakken koffie een upgrade te geven. Koffiezetapparaten zijn er in een breed scala aan prijsklassen. Hoe luxe en bont je nieuwe apparaat wordt kan je dus prima aan de gevers van het cadeau overlaten.

Mocht je er nog niet een hebben, is een contactgrill ook een fijn apparaat om in je keuken te hebben staan. Niet alleen voor tosti’s, maar ook voor het snel klaarmaken van luxe belegde broodjes en het grillen van een goed stuk vlees.