Crypto

Binance review: het beste handelsplatform voor crypto?

Binance beste crypto handelsplatform

Binance is uitgegroeid tot de meest gebruikte handelsbeurs voor crypto. Ook in Nederland is het platform van CEO Changpeng Zhao bijzonder populair. Maar betekent de grootste zijn ook dat het platform het beste is om cryptocurrencies op te traden? In deze review kijken we onder andere naar de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en kosten op de Binance exchange.

Hoe veilig is Binance nu echt?

Door geavanceerde technologieën op het Binance platform vinden er weinig hacks plaats. Bovendien moeten gebruikers van Binance een twee staps verificatie inschakelen op hun accounts, waardoor hackers het moeilijk hebben om toegang te krijgen tot mensen hun accounts. Binance heeft daarnaast een solide financiële positie en heeft het een goede reputatie opgebouwd in de cryptocurrency-industrie.

Dit maakt het minder waarschijnlijk dat Binance te maken zal krijgen met financiële problemen, wat de veiligheid voor gebruikers verder versterkt. We hebben in het verleden gezien dat financiële problemen bij FTX voor grote problemen hebben gezorgd voor de gebruikers van het platform. Door de financiële gezondheid van Binance, zal het platform niet snel in deze problemen gaan komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Binance (@binance)

Wat voor handelsopties biedt Binance aan?

Binance biedt naast crypto handelen ook “staking” aan voor bepaalde cryptocurrencies, waardoor gebruikers beloningen kunnen ontvangen voor het bezitten van bepaalde munten in hun wallet. Dit kan een aantrekkelijke optie zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een manier om passief inkomen te verdienen met hun cryptocurrencies.

Naast staking biedt Binance ook andere diensten aan. Een van deze diensten is margin trading, wat gebruikers in staat stelt om te handelen met behulp van geleend geld. Binance biedt ook een futures-handelsplatform aan, waar gebruikers in staat zijn om futures-contracten te kopen en verkopen.

Is Binance gebruiksvriendelijk?

De interface van het handelsplatform is overzichtelijk en intuïtief, wat het makkelijk maakt voor zowel beginners als gevorderden om crypto te kopen. Om beginnende investeerders een handje te helpen, maakt het platform onderscheid in Binance Lite en Binance Pro, waardoor je het platform perfect kan instellen voor wanneer je minder ervaring hebt met handelen. De exchange biedt ook een handige mobiele app aan, waardoor het mogelijk is om onderweg te handelen.

Wat zijn de handelskosten op Binance?

De handelskosten op Binance liggen op 0,1% per transactie, wat bijzonder laag is in vergelijking met andere handelsplatformen. Als je bijvoorbeeld voor € 10.000 aan Bitcoin koopt, betaal je 10 euro aan handelskosten. Binance biedt ook kortingen aan voor gebruikers die de Binance Coin (BNB) gebruiken om handelstransacties te betalen.

Hoe werkt de Binance Card?

Tenslotte biedt Binance ook creditcard aan, genaamd de Binance Card. Hiermee kun je overal waar Visa geaccepteerd wordt, betalen met de cryptocurrencies die die je op je Binance account hebt staan. Als je bijvoorbeeld Bitcoin hebt staan op je Binance account, worden deze automatisch omgezet naar euro’s wanneer jij iets koopt in de supermarkt. Daarnaast krijg je ook geld terug over je aankopen als je de eigen token van Binance, BNB, in je wallet hebt staan.

Binance is veilig, betrouwbaar met ruime keus aan cryptocurrencies

Uit ons onderzoek en kennis blijkt dat Binance in het algemeen een veilige en betrouwbare handelsbeurs is om crypto op te handelen. Daarnaast maakt een ruime keuze aan verschillende cryptocurrencies, meerdere manieren om te handelen en lage handelskosten maken Binance een erg sterk platform.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Binance (@binance)