Bikinifoto van Kylie Jenner zorgt voor enorme piek op stemsite VS

Realityster Kylie Jenner heeft onlangs een hele bijzondere oproep gedaan. Ze plaatste een bikinifoto op Instagram, iets wat op zich verre van bijzonder is voor de superster uit Amerika. Het ging vooral om de caption die ze bij de foto had gezet. Ze riep namelijk op om massaal te gaan stemmen tijdens de komende Amerikaanse verkiezingen.

Kylie Jenner breekt het internet

Kylie Jenner heeft veel invloed op voornamelijk jonge volgers. Met 196 miljoen volgers is ze een van de grootste influencers ter wereld. In het bijschrift van de bikinifoto vroeg ze of haar volgers al geregistreerd waren voor de komende verkiezingen. In haar bio had ze een directe link geplaatst naar de registratie.

In haar bio stond namelijk een linkje naar Vote.org. Hier kunnen Amerikanen direct vinden wat ze nodig hebben om te gaan stemmen. Je kunt je hier aanmelden, vinden waar je kunt stemmen en meer info. Een super strakke actie van Kylie vinden wij. Zo zorgt ze wellicht voor meer jonge kiezers dit jaar. Iets handigere actie dan van onze Famke Louise.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner) op

Het resultaat mag er ook wezen. Volgens TMZ is het websitebezoek van Vote.org met 1500% gestegen na de post. Dat moet wel via de page van Kylie Jenner komen. Niet verrassend natuurlijk met haar miljoenen volgers.

Meer dan 50.000 mensen hebben zich geregistreerd na het plaatsen van de foto. Dat is nog eens influencen op hoog niveau. Kylie Jenner geeft echter bij de foto geen advies op wie er gestemd moet worden. Wel hebben we een vermoeden na haar uitspraken in 2016.

Stemt Kylie Jenner op Trump of Biden?

Ze houdt haar eigen voorkeur anoniem en vind het blijkbaar vooral belangrijk dat er mensen naar de stembus gaan. In 2016 gaf ze wel haar voorkeur aan. Ze was een aanhanger van Hillary Clinton in haar strijd tegen Donald Trump. Grote kans dat ze nu dus voor Joe Biden gaat. Of je nou geïnteresseerd bent in politiek of niet, de foto kon jou vast wel bekoren.

 

Thuiswerk suit is perfect voor jouw zoom-meetings

Thuiswerken is er de laatste maanden langzaam ingeslopen. Zoom-meetings is het nieuwe vergaderen en de joggingbroek is de nieuwe pantalon. Tijdens een videocall bedachten...

Aldi verkoopt nu een super goedkope trainingsbank voor thuis

Aldi staat al enige tijd bekend om zijn betaalbare prijzen en geweldige deals. De retailgigant is nu begonnen met de verkoop van fitnessapparatuur voor...

Funda parel: chique villa inclusief eigen kroeg

Funda-en. Het is ons favoriete werkwoord. Lekker scrollen door het aanbod op de website, op zoek naar de allermooiste pareltjes. Het blijft vaak bij...