Deze bijzettafel heeft een ingebouwde frituur voor de liefhebber
Food & Drinks

Deze bijzettafel heeft een ingebouwde frituur voor de liefhebber

Wij zijn niet vies van een lekker frituur avondje. Van een catamaran frikandel tot een mandje bruin fruit, wij zijn er wel voor te porren. Maar je hebt natuurlijk altijd baas boven baas.

Mensen die zoveel van frituren houden dat ze het liefst elke dag op de bank zitten met een snack. Je kent vast wel een paar vrienden die zo gek zijn op snacken. Speciaal voor deze liefhebbers is de Sobro Coffee Table bedacht. Een bijzettafel waarmee je onder andere een frituur kunt aansluiten.

Bijzettafel voor de echte frituur lovers

Je kunt met recht zeggen dat deze tafel speciaal voor luie mensen is gemaakt. Je hoeft met deze bijzettafel namelijk niet eens meer op te staan om je frituur klaar te maken. Vanuit je luie stoel of bank is jouw eten binnen no time klaar.

Uiteraard heeft deze bijzettafel nog veel meer opties. Je hebt een koelvak voor de drankjes en speciale aansluitingen voor verschillende elektra. De Sobro Coffee Table houdt jouw drankjes dus koel. Ook is de tafel uitgerust met een bluetooth speaker waar top kwaliteit geluid uit komt. Het is dus veel meer dan een normale tafel.

De Sobro Coffee bijzettafel

Sobro Coffee Table- speciaal design uit New York

De tafels zijn te koop in het zwart, wit en hout. Daarnaast kun je met je touchpad de temperatuur, tijd, LED verlichting, muziek en volume besturen. De design tafels zijn ontworpen in New York en in veel landen een ware hit. Wij begrijpen dit wel met alle opties die deze tafels hebben, en dan met name de gedachte van een frituur in de woonkamer.

Wat deze Sobro tafels kosten? Vanaf ongeveer 1150 euro is deze van jou. Check alle opties op de website van Sobro Design. Laat je het ons weten als de drankjes koud staan en de frituur warm?

Op zoek naar een toffe whiskytafel? Check deze toffe tafels van The Balvenie!