Fijnproevers opgelet Bij The Roast Room combineren ze het beste vlees met whisky1
Food & Drinks

Bij The Roast Room serveren ze komende maand het lekkerste vlees met de beste whisky’s

Whisky is geweldig. Goed vlees is geweldig. En wat als je deze twee combineert? Dan krijg je de allerbeste gerechten van The Roast Room. Dit is een heerlijk restaurant voor echte carnivoren. Tot half december hebben ze er een speciale kaart met bijzondere barbecuegerechten die ze normaal niet serveren.

Deze vlees gerechten zijn speciaal gemarineerd met verschillende soorten Highland Park Whisky’s. Dit whiskymerk is opgericht door Magnus Eunson. Hij was overdag slager en s’avonds stookte hij whisky. Hij wist dus precies hoe je de beste combinatie maakt tussen deze twee lekkernijen.

The Roast Room staat al bekend om geweldige vlees en vis recepten. Maar de Highland Park gerechten zijn ongekend. Denk aan een huisgerookte zalm gegrild op houtsnippers van de originele vaten van een vat Highland Park. Maar ook een kalfswang met whisky of een geweldige Côte de Boeuf. Allemaal signature gerechten van het restaurant met een speciale twist.

Al deze gerechten heten het Highland Park x The Roast Room winterbarbecuemenu. Wees er snel bij want deze gerechten zijn tot en met 13 december te bestellen. Check de foto’s van The Roast Room hieronder.

Krijg jij geen genoeg van whisky? Lees hier alles over spreadable whisky voor op brood

Fijnproevers opgelet Bij The Roast Room combineren ze het beste vlees met whisky2

Fijnproevers opgelet Bij The Roast Room combineren ze het beste vlees met whisky3

Fijnproevers opgelet Bij The Roast Room combineren ze het beste vlees met whisky1