Bij FEBO kun je deze Valentijn een 3 gangen menu eten met je geliefde
Food & Drinks

Bij FEBO kun je deze Valentijn een 3 gangen menu eten met je geliefde

Het is nog niet eens 14 februari maar wij zijn alweer klaar met al dat gedoe rondom Valentijnsdag. Deze commerciële hype is ooit bedacht om meer spullen te verkopen, dat weten we allemaal. Maar toch is het natuurlijk goed om je lover op z’n tijd goed te verwennen. Daar was de FEBO het helemaal mee eens en daarom kwamen ze met een speciale Valentijnsactie.

Want hoeven jij en je geliefde niet zo nodig naar een sterrentent? Dan kun je bij je favoriete vreetschuur, de FEBO natuurlijk, een romantisch driegangendiner komen eten. Snacks, liefde en milkshakes. Wie zegt dat echte romantiek niet meer bestaat?

De FEBO pakt het dit jaar wel groots aan. Fancy tafeltjes, kaarslicht en witte tafelkleedjes. Alles d’r op en er aan om een lekkere snack avond te houden. Het menu voor die avond? Classic frinkandellen, burgers en kroketten natuurlijk. Vegetarische opties zijn er ook. Om het helemaal af te maken zijn er speciale chocoladebitterballen ontwikkeld. Samen met Hands Off My Chocolate heeft FEBO de originele bitterbal in een choco bal getoverd. Eetsmakelijk!