bierwanten amazon bier wanten
Food & Drinks

Must-have: deze bierwanten houden jouw pils koud en handen warm

De temperaturen dalen en het voelt soms alsof het al vriest. De tijd van een warme sjaal en wanten is aangebroken. We hebben nu speciale wanten gevonden waarin jouw handen lekker warm blijven, maar je biertje juist ijskoud. Deze bierwanten zijn een must-have voor iedere pilsbaas.

Slimme bierwanten: warme handen, koud pils

Jouw biertje is het lekkerst als ie ijskoud is. In de winter heb je alleen wel een probleempje, dat koude biertje maakt jouw handen ook ijskoud. Op die manier vriezen je vingers bijna van je handen af, brrr. De oplossing? Deze handige bierwanten. Ze houden jouw handen warm en jouw pilsje ijskoud. Dit is een oplossing die jouw winter gaat veranderen.

Je zult dus nooit meer koude handen hebben tijdens het bier drinken. Deze innovatieve bierwanten hebben namelijk een speciaal vlak voor jouw koude flesje bier. Dit vlakt zorgt ervoor dat jouw pils koud blijft en je handen warm. Dit zijn uitvindingen waar we heel blij van worden.

bierwanten

Nooit meer koude handen tijdens het pilsen

De wanten zijn gewoon gemaakt van wol, hierdoor zullen je handen niet meer koud zijn als je naar buiten gemaakt. Door het materiaal in de wanten blijft jouw biertje ijskoud. De handschoen is gemaakt op een manier waardoor je jouw biertje continu vast hebt. Je hebt je koude bier dus, letterlijk, altijd bij de hand.

Deze wanten zijn gemaakt door Suzy Beer Mitt en zijn verkrijgbaar voor 11,50 euro. Je kunt ze nu bestellen op Amazon. De Beer Mitt’s zijn nu in vijf verschillende kleuren te bestellen. Groen of blauw voor jouw, maar ook een leuke roze variant voor je vriendin bijvoorbeeld. Proost mannen!