Food & Drinks

Eerste Belgische bierspa geopend: baden in hop, gerst en gist

Bierspa, belgie, bath & barley

België blijft een van de grootste bierlanden ter wereld. De lekkerste biertjes komen van onze zuiderburen en daar zijn ze enorm trots op. Vanaf deze maand breiden de Belgen hun liefde voor bier nog meer uit. In Brussel opent namelijk Bath & Barley, de eerste Belgische bierspa.

Ontspannen in een bierspa

In deze bierspa kun je relaxen in hop, gerst en gist. Het idee is, door Bart de Brabander en Louis Raes, opgepikt vanuit Tsjechië. Daar ontdekten de twee vrienden de bierspa cultuur en waren direct verliefd. Het idee werd naar België gehaald en sinds eind maart openden ze daar een bierspa.

Bier bestaat uit water, hop, gerst en gist. De combinatie hiervan zorgt voor jouw heerlijke goudgele rakkers. Behalve dat het enorm lekker is, heeft het ook een positief effect op ons lichaam. Wellicht betwijfel je dit als je met een kater in bed ligt. Echter, als je een bierbad neemt begrijp je direct wat we bedoelen.

bath, barley, bierspa
Foto: Bath & Barley

Unieke experience

Elk ingredient in bier heeft een eigen werking op jouw lichaam. Het maakt de huid zacht, reinigt de poriën en door de warmte kom je in een ultieme zen. Het is een totaalbeleving waar je optimaal van kunt genieten. Jouw liefde voor bier zal hier een extra lading krijgen.

Uiteraard proef je ook verschillende hapjes en drankjes tijdens het badderen. Al het bier is natuurlijk van Belgische bodem. Je kunt ook voor de ‘beer flight’ kiezen. Dit proefassortiment bestaat uit verschillende Belgische biertje en bijpassende hapjes.

Je kunt deze unieke ervaring vanaf 119 euro boeken voor 2 personen. Alle info kun je vinden via de site van Bath & Barley.